travel, food and lifestyle blog

Tuesday, July 01, 2014

SENARAI BUFFET RAMADHAN DI PUTRAJAYA 2014 | TEMPAT BERBUKA PUASA PUTRAJAYA 2014

SENARAI BUFFET RAMADHAN DI PUTRAJAYA 2014 | TEMPAT BERBUKA PUASA PUTRAJAYA 2014 | Jom kita tengok senarai BUFFET RAMADHAN DI PUTRAJAYA 2014 .

Hotel Everly Putrajaya
Putrajaya International Convention Centre (PICC)
Umai Cafe
Cruise Tasek Putrajaya
Taman Ekuestrian Putrajaya
Restoran Skyview@11 Putrajaya
Hotel Marriot Putrajaya
Kelab Tasik Putrajaya
Modern Japanee Restoran di Marina Putrajaya
Bayou Cofee House Putrajaya
Chakri Xpress Alamanda Putrajaya
Share:

12 comments:

  1. Banyaknya tempat yang menyediakan buffet yang murah murah. Boleh la pilih tempat nak beriftar nanti

    ReplyDelete
  2. Ok Skyview kenapa murah gila tu... Hahaha.. yang lain almost 50 and above

    ReplyDelete
  3. Wahhhh kena try ni!


    **SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

    ReplyDelete
  4. Wah !! Banyaknya pilihannn. :D

    ReplyDelete
  5. selamat tengah hari, sudah lama tidak berkunjung ke mari, bagaimana khabarnya sihat kan? selamat menunaikan ibadah puasa, jangan lupa kunjungan baliknya ya

    ReplyDelete
  6. Wardah Natasha8 Jul 2014, 09:23:00

    Ada sesiapa yg pernah try Skyview buffet tu tak? Cadang nak pergi Khamis ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofar thn lps aku prnh pg... makanan nya berpatutan lah dgn harga yg dibayar... huhu.. yg best nya, die org akan sentiasa refeil makanan tu...

      Delete
  7. Salam. kawan kepada kawan saya dh pegi ke Skyview tu. berbaloi dgn apa yg dibayar... menu tidak terlalu banyak sangat seperti kt hotel or tempat lain... kira kita boleh rasa/makan semua makanan kt situ... bukan nya kita nk makan sampai pecah perut pun kan... hihihihih.... saya pun bercadang nk bawak encik suami & anak2 pegi makan kt situ... nk merasa makan kt atas awangan (tkt. 11 tuuuuu) :)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive