travel, food and lifestyle blog

Thursday, May 08, 2014

MR. KABAB & BIRYANI, PRESINT 15, PUTRAJAYA | NASI ARAB PUTRAJAYA

MR. KABAB & BIRYANI, PRESINT 15, PUTRAJAYA | NASI ARAB PUTRAJAYA | Dah bukan main lama MY dok usha Restoran MR. KABAB & BIRYANI ni. Sebelum ni hanya mampu lepak dan makan kat kedai mamak Ali 1 Bistro sebelah dia je huhu. Tapi kali ni, cun melecun kami dapat masuk ke sini. *penangan hebat terpengaruh dengan abang Ben Ashaari hahaah. Try tengok entry ni, PIZZA ARAB SEDAP !  *sapa tak meleleh tengok kan. huhu.

Signboard
Mula-mula konfuse gak, mana satu kedai dia *omagai, sampai 4-5 pintu kedai ni ada huhu. Pintu mana satu patut kami masuk? Awrrrrrrrrrrrr huhuhu. Tapi jangan risau sebab setiap pintu disediakan satu kaunter pembayaran.


Apa yang MY rasa kat sini semalam, Mendy Chicken *amboi besar lada dia weii huhu dan Barbican Lemon. Sedih pulak bila Barbican Apple out of stock. huhu. *takpela, lemon pun lemon la kan.

MR. KABAB & BIRYANI
Riuh rendah dapat makan
Tengok !! yang gegirl pose je , yang laki semua sibuk dok makan hahhaha *ha ada diorang kesah dengan orang nak ambil gambar kan hahahaha, tambah pulak si Ujang tu. eh ahahah.

MR. KABAB & BIRYANI
Tekun menjamu selera
*tengok tu, abam kau pap pap pap pun ada heheheFirts time tu join dinner dengan geng KBBA. Abang Ben Ashaari pun tak lepaskan peluang untuk dinner ngn kami malam nie. Tapi sekejap je dia singgah. Apapon tq Abang Ben sudi jenguk-jenguk kami walaupun busy dan banyak benda kena setel kan.

Lamb Pizza
Ha, yang ditunggu-tunggu dah sampai. *apa tu? Ni la Pizza Kambing. Serius sedap. Betol kata Abang Ben , nanti orang yang tak makan kambing pun akan teruja. Buktinya Abam pap pap pap pun boleh makan , hahahah.

Ha apapon Restoran MR. KABAB & BIRYANI ni patut korang datang try, tambah pula dengan menu piza kambing dia. Service pun cekap dan cepat. Alhamdulillah.

MR. KABAB & BIRYANI
Alamat: 
Jalan Diplomatik 3/1, Presint 15, Putrajaya
Googlemap: Click [klik]
Facebook: Click [klik]
Waktu pernigaan: 
11.00 pagi hingga 11.30 malam sahaja

Foto : Qaseh Dalia

Share:

11 comments:

  1. seriously , tak tahu tu pizza kambing , tak de rasa n bau pun. sedap!

    ReplyDelete
  2. terharu bila abam pap pap pap nak lepak ngan kita kan...maklum la sejak2 fofular ni kan heheheheh

    ReplyDelete
  3. mmmm.... memang menyelerakan...
    Pose2 ni tengok makanan. Tergugat gak iman... hehe... Baik punya review.... chayyalah!

    ReplyDelete
  4. woi napa crop muka aku..!! hahahaha

    ReplyDelete
  5. ida hari tu pergi makan ape ehh dah lupeee.. kene pegi lagi sekalii niii HAHHAHA

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive