Sunday, April 13, 2014

Biskut Lidah Kucing Pelangi | Rainbow Cookies


Biskut Lidah Kucing Pelangi | Rainbow Cookies
Rainbow Cookies
BISKUT LIDAH KUCING PELANGI | Rainbow Cookies | Dah lama dah dok usha-usha orang dok post kat facebook. Cuma tak tahu apa nama sebenar cookies nie, warna warni colour dia, cantik nampak pun mengiurkan. *Cari punya cari, hari ni mungkin dikatakan rezeki dari Allah, secara tak sengaja terjumpa dan  MY dapat merasainya sendiri. hehe. * wah puas hati hehe

Biskut Lidah Kucing Pelangi | Rainbow Cookies
Biskut Lidah Kucing Pelangi
*Tapi kan tang nama tu pelik sikit hehe. "BISKUT LIDAH KUCING PELANGI" hoh dasyat tol nama kan. huhu. Dan sememangnya tula nama dia,  MY tak tipu huhu. Dan untuk pengetahuan pembaca, "BISKUT LIDAH KUCING PELANGI" ni dah menjadi fenomena dah kat negara kita ni. *kalau tak percaya try la type keyword "BISKUT LIDAH KUCING PELANGI" tu kt google.

Kalau korang nak tau kat mana nak cari "BISKUT LIDAH KUCING PELANGI" ni. leh lawati blog Ben Ashaari [klik]. Kat blog dia ada buat iklan pasal biskut "BISKUT LIDAH KUCING PELANGI" ni. 

Kalau nak resepi BISKUT LIDAH KUCING PELANGI kena la tanya cik Kucing kan hehhehe. Tapi jangan di kerat lidah kucing korang dan dicelup tepung pulak. sah-sah tak  menjadi rainbownya hahaha. *eh apa aku merepek nie, abaikan hahaha kbai

p/s : abaikan keserabaian gambar MY kt atas tu ahhahaha. kbai


7 comments:

  1. biskut lidah kucing pelangi? first time dgr nama biskut ni.

    ReplyDelete
  2. err.. sedap x?
    sebab ada gak blogger wat entry pasal ni

    ReplyDelete
  3. Warna-warnanya yang striking. Budak-budak tentu suka.

    ReplyDelete
  4. wohaaa...ingat biskut lidah mawardi tadi..haha

    ReplyDelete

Created By Sora Templates