travel, food and lifestyle blog

Followers

Selamat Tahun Baru 2014 | Visit Malaysia 2014


Selamat Tahun Baru 2014 | Visit Malaysia 2014 | Sedar tak sedar tahun 2013 dah pergi meninggalkan kita . Kini tahun baru 2014 dah tiba berganti. * bagaimana dengan azam tahun 2013 kita? semua dah tercapai ke? . Hope everything dalam keadaan baik-baik saja kan hehe.


Tahu ke korang apa yang specialnya dengan Tahun 2014 nie? Ha, untuk pengetahuan korang, tahun 2014 ni merupakan tahun melawat Malaysia. Dengan menggunakan slogan "Malaysia Truly Asia" dan menjadikan "Proboscis Monkey" [klik] sebagai haiwan pilihan untuk maskot tahun melawat Malaysia 2014 ni.

Jadi sudah bersediakah kita sebagai rakyat malaysia untuk tahun melawat Malaysia 2014 nie? Jadi selamat tahun baru 2014 kepada semua.






Share:

7 comments:

  1. Selamat menyambut tahun baru buat admin blog.. azam shad yang tak tercapai tahun 2013, bawak ke tahun 2014.. hehe

    ReplyDelete
  2. makin banyak la job abg kita lepas nie
    sila jemput www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru 2014. :)

    ReplyDelete
  4. Komen pertama aku untuk 2014 kat blog ini..

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru adi.moga lebih success .ehh lambat pulak wish :p

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive