travel, food and lifestyle blog

Tuesday, December 17, 2013

Persediaan Hadapi Tahun Melawat Malaysia 2014 | Majalah Santai Travel


Persediaan Hadapi Tahun Melawat Malaysia 2014 | Majalah Santai Travel | Sedar tak sedar berbaki beberapa hari je lagi kita nak menyambut tahun baru 2014. Itu bermakna ia adalah tarikh penting buat Malaysia kerana 2014 merupakan tahun melawat Malaysia. *Adakah kita sudah cukup bersedia untuk menghadapinya? Kalau belum jangan lengahkan masa kita masih belum terlambat lagi untuk kita.

Sumber Gambar www.gastronomybyjoy.com [klik]

Jika buntu untuk memilih destinasi pelancongan di Malaysia ni, wa cadangkan Majalah Santai Travel untuk korang baca. Pelbagai destinasi-destinasi menarik yang terkenal dan belum di heboh-hebohkan di seluruh negeri di Malaysia di selongkar satu persatu.


Sebagai contoh, di bumi Sungai Petani Kedah, mempunyai banyak tempat-tempat menarik yang belum di promosikan. Walhal Sungai Petani Kedah mempunyaai banyak tempat menarik yang patut kita lawati. Kalau tak caya leh rujuk sini Santai Travel Sahabat Media Cuti-Cuti 1 Malaysia 2013, Lembah Bujang Sungai Petani, Kedah [klik]

Persediaan Hadapi Tahun Melawat Malaysia 2014 | Majalah Santai Travel

Tak rugi jika kita melaburkan duit untuk menikmati keindahan semulajadi yang ada di negara kita sendiri [Malaysia].
Persediaan Hadapi Tahun Melawat Malaysia 2014 | Majalah Santai Travel
Jadi apa tunggu lagi, ambil duit jom ke kedai beli Majalah Santai Travel untuk mendapatkan info-info tentang destinasi pelancongan di Malaysia nie. Jadi kalau berjumpa dengan foreigner  dan diorang tanya sesuatu tentang destinasi menarik di Malaysia ni takdela terkebil-kebil tak tahu apa kan hahahahha.

.
Share:

3 comments:

  1. ayuh kita melancong...
    nak susun cuti siap-siap untuk travel next year

    ReplyDelete
  2. wah,rase nak g melancong dah nii

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive