Friday, November 01, 2013

[PERSONAL] Sani Express Business Class | Balik Kampung

[PERSONAL] Sani Express Business Class | Balik Kampung | Deepavali ni wa nak balik kampung kat Kelantan, yahooooooo! Walaupun company wa tak ada cuti tp , cuti yang wa dah apply dah lulus yahooooo sekali lagi hahhahhaha. 

Tapi tiket nak balik kampung ni ada ke tak? Alamak lupa nak beli. Sah sah dah habis. Cepat-cepat check online KTMB kot-kot ada. Huh sah habis ayoyo. Takpe bas ada, pi stesyen bas kajang huh tiket bas tambahan je ada. Sah-sah aku taknak sebab memang tak percaya lansung kat bas tambahan nie. Entah bas macamana dia bawak tak tahu. Nak beli tiket kat Mutiara , kaunter pulak tutup. ( Bas Mutiara, bas feberet wa kalau balik kampung)  Hmmm. Kalau ada pun sah-sah habis kan. huhu.

Last dengan redhanya pergi kat kaunter Sani Express . Bas yang selalu jadi buah mulut orang tentang servicenya yang bagus. Tapi wa tak pernah cuba sebab lebih suka naik Bas Mutiara

Alhamdulillah, tiket ada. Tapi agak mahal la kan sampai RM50.00. Ok la kalau kena dengan service yang bagus. Kat tiket tu dia ada tulis Business Class huhu. 

.



1 comment: