travel, food and lifestyle blog

Friday, November 01, 2013

[PERSONAL] Sani Express Business Class | Balik Kampung

[PERSONAL] Sani Express Business Class | Balik Kampung | Deepavali ni wa nak balik kampung kat Kelantan, yahooooooo! Walaupun company wa tak ada cuti tp , cuti yang wa dah apply dah lulus yahooooo sekali lagi hahhahhaha. 

Tapi tiket nak balik kampung ni ada ke tak? Alamak lupa nak beli. Sah sah dah habis. Cepat-cepat check online KTMB [klik] kot-kot ada. Huh sah habis ayoyo. Takpe bas ada, pi stesyen bas kajang huh tiket bas tambahan je ada. Sah-sah aku taknak sebab memang tak percaya lansung kat bas tambahan nie. Entah bas macamana dia bawak tak tahu. Nak beli tiket kat Mutiara , kaunter pulak tutup. ( Bas Mutiara, bas feberet wa kalau balik kampung)  Hmmm. Kalau ada pun sah-sah habis kan. huhu.


Last dengan redhanya pergi kat kaunter Sani Express [klik]. Bas yang selalu jadi buah mulut orang tentang servicenya yang bagus. Tapi wa tak pernah cuba sebab lebih suka naik Bas Mutiara [klik]

Alhamdulillah, tiket ada. Tapi agak mahal la kan sampai RM50.00. Ok la kalau kena dengan service yang bagus. Kat tiket tu dia ada tulis Business Class huhu. 

.



Share:

1 comment:


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive