travel, food and lifestyle blog

Friday, October 04, 2013

Jom Layan Cendol Pulut Bandar Teknologi Kajang | Gerai Cendol Di Kajang

Jom Layan Cendol Pulut Bandar Teknologi Kajang | Gerai Cendol Di Kajang | Kalau sebelum ni orang dok citer pasal Cendol kat Uniten tu sedap. Kali ni wa nak share dengan korang pasal Cendol kat Bandar Teknologi Kajang. Hoho. 


Kalau tanya wa pasal Cendol kat Uniten tu tak dapat la wa bagitau camne rasanyakan hehe. Dulu memang selalu je lalu kat Uniten tu, tapi takde peluang nak rasa. Tapi skang ni dah dapat port pekena cendol yang baru. hahahaha. 

Tapi yang wa rasa kecewa sikit sebab mangkuk cendol dia kecil hahaha. Mungkin tuan kedai tu tengah buat kempen kesihatan ke hapa. Almaklum la menyahut seruan kerajaan kan. Kurangkan gula, kerangkan makan itu, kurangkan makan ini. hahaha. 

.

Share:

16 comments:

  1. hari jumaat mmg laku cendol nie.
    x kesah ler masjid mana pun.
    mesti akan ada gerai cendol satu.
    kuar masjid pakat serbu gerai cendol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. hahahaha. sampai x dan tangan org jual cendol tu

      Delete
  2. Hurmm.. sodapnyaaa.. bak mai skikit..

    ReplyDelete
  3. Hari men'yendol'. Eh. Lain mcm bunyinya :) layann

    ReplyDelete
  4. hihi...kurangkan gula ye...

    tapi yang penting rezeki juga tu....walaupun kecil je mangkuknya..hihi

    ReplyDelete
  5. uish. boleh kalahkan cendol borhan tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cendol borhan tu kat mana plak. eh eh bak sikit hehe

      Delete
  6. kat belah mana kedai kat bandar tek kajang tu.
    kat area billion tu ke bro atau dalam kat area kilang-kilang

    macam menarik nak gi terjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah bro. mai la nnti leh lepak2. wa kerja area tu.

      Delete
  7. BBL suka makan cendol kalu pulut tu letak banyak. fuh sedap makan waktu tengahari. lega rasa anak tekak


    recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  8. Kat area mana ni? Tgk gambar dah edit tu suram je cendol tu. Hehe

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive