travel, food and lifestyle blog

Tuesday, November 05, 2013

[PERIBADI] Jadi Student Lagi | Sambung Master Di UPM

[PERIBADI] Jadi Student Lagi | Sambung Master Di UPM | Permintaan Mek dan Ayoh wa nak wa sambung master akhirnya dah tercapai. Alhamdulillah. Mungkin berkat doa mereka. Walau pun kempunan sikit tak dapat continue study wa kat oversea, tapi mungkin ada hikmah disebaliknya.  


UPM pun okay what. So tak payah pening-pening dah sebab wa dah tahu selok belok UPM nie. No matrik dan kad matrik baru dah dapat. Yahoooo. Insyaallah beberapa tahun lagi wa keluar sebagai seorang PENDIDIDK. Impian mak wa nak wa jadi pendidik yang hebat. Amin.

Tanpa ada pengalaman dan latar belakang dalam Education Field, tapi aku cuba gagahkan demi Mek dan Ayah wa. Insyaallah. Bila masuk je kelas, ternyata wa sorang je yang tiada education background. yang lain rata-rata dah bekerja sebagai pendidik dah lebih dari 3 tahun keatas. huh. Cuak der. 

Tapi aku mesti kosongkan fikiran, fikir je yang diorang pun macam aku. kosong. So hilang masalah hahaha. Doakan wa berjaya dan dipermudahkan urusan pengajian Master ni ye. Insyaallah suatu hari nanti wa nak jadi seorang pendidik kepada bakal-bakal designer hehehehe. thank you.

.



Share:

16 comments:


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive