travel, food and lifestyle blog

Thursday, October 03, 2013

[MAKANAN] ABC Super Cool | Banyak Pilihan Citarasa

[MAKANAN] ABC Super Cool | Banyak Pilihan Citarasa | Penat bersukan memang membuatkan dahaga yang amat. Masa ni la mula terbayang-bayang minuman-minuman yang sejuk dan best. Bagi wa lain tak bukan ABC Super Cool di kedai mamak Putrajaya. Wallaweh meleleh habaq hang.


Entry berkaitan : Nama ABC Ikut Negara [klik]


Nindia "Grape" cool babe. Ni milik si blogger Qaseh. Dan dan dia pun nak ABC kan. hahaha


Ni pulak wa punya, memandangkan sebelum ni ABC perisa Sweet Sour dan Strawberry wa dah rasa so hari ni nak yang ringan-ringan je. Maksud wa yang betul-betul fress. Ha. Kali ni ABC perisa "Laici" pulak. Memang ABC kat sini Super Cool la.





Share:

1 comment:


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive