travel, food and lifestyle blog

Friday, October 04, 2013

Kedai Gunting Rambut Melayu di Alamanda Putrajaya | Hairven Salon & Spa

Kedai Gunting Rambut Melayu di Alamanda Putrajaya | Hairven Salon & Spa | Kalau nak gunting rambut kat Alamanda, sini ada satu saloon Melayu. Bila ditanya siapa pemilik saloon ni, mereka jawab orang melayu. Bilik untuk muslimat jugak ada, jangan risau. Hehehhe.


Layanan dan service bagi wa cukup mesra dan bagus. Wa pergi pun sebab teman MK Syahir pergi gunting rambut je hehehehe. Tempat ni jugak cukup selesa.


Appointments are strongly advice, walk ins welcome. Hehhehe

Location: Lot G-26B, Ground Floor, Alamanda Shopping Centre
Phone: 03-8881 1898


So bagi mereka yang nak try service diorang boleh la wt appointment sebelum ke sana. Bukan apa takut orang ramai dan tak nak bagi kita menunggu lama.

Share:

5 comments:

  1. worst saloon ever. sorry for that. hehe.
    rambut saya rosak teruk & gugur banyak lepas perm dulu.
    niat nak support melayu. tapi diorang bab-bab macam ni kena pergi asah skill lagi baru boleh nak satisfy cinstomer :)

    ReplyDelete
  2. Erk.. Baca komen kat atas tu terus tak jadi nak singgah. Hehe

    ReplyDelete
  3. Sorry to say..saya xnk g saloon melayu lg sb penah pg dulu tak cantik langsung.1st & last after that g saloon yg bkn melayu mmg trbaik diorg buat.

    ReplyDelete
  4. cantik ke x tuh no 2. no 1 aurat terjage. sekian.

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive