travel, food and lifestyle blog

Sunday, September 29, 2013

Karnival Usahawan Desa 2013 (KUD 2013) | PRODUK DESA CITARASA MALAYSIA

Karnival Usahawan Desa 2013 (KUD 2013) | PRODUK DESA CITARASA MALAYSIA | Wa baru hari ni berpeluang ke KUD2013 ni, sambutan memang menggalakkan. Wa ingat KUD 2013 Putrajaya ni biasa-biasa je. Tapi bila dah sampai sana perghh juling mata tengok orang ramai sangat huhu. Walaupun hari ni dah last day, hmmm orang memang berpusu-pusu datang.


Banyak gerai makanan yang disediakan mengikut juadah tradisi negeri-negeri masing-masing di Malaysia ni. Jus pilih nak makan apa. Semua ada. Eh..eh.. patin masak tempoyak pun ada di Gerai KUD 2013 Pahang.

Bukan orang je banyak. Aktiviti-aktiviti yang disediakan oleh pihak penganjur pun boleh tahan .

AKTIVITI KUD 2013


Selain dari aktiviti-aktiviti diatas ni pertandingan pun banyak. 


So Sempat wa beli Nasi Dagang Terengganu ni di Gerai KUD 2013 Terengganu. So. apa lagi, belum sempat lagi korang nak terjah ke sana hehehe.

.

Share:

1 comment:


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive