travel, food and lifestyle blog

Sunday, November 03, 2013

[MAKANAN] First Time Makan Di Restorant Popeyes

[MAKANAN] First Time Makan Di Restorant Popeyes | Baru dapat rasa bagaimana menu dan konsep yang Popeyes cuba sampaikan pada customers mereka. Jika dulu masa dok study kat UPM, kalau ke Mines Shopping Mall tu memang jeling je, kat restorant Popeyes ni. Memang tak pernah terlintas nak masuk, apatah lagi wa nak cuba makanan-makanan kat  dalam restorant Popeyes ni.

Menu di Restorant Popeyes
Website Restorant Popeyes
First impression, wa fikir restorant Popeyes ni sesuai dan untuk kanak-kanak jer. Memandangkan brand dan cara penyampaiannya sebegitu.

Wa masuk ke restorant Popeyes ni pun sebab haritu tak jumpa restorant lain, semua penuh. Tap..tap.. terpaksa la masuk restorant Popeyes ni. Nasib baik ada member yang biasa makan kat restorant Popeyes ni. Kalau tak kelaut la wa nak order menu-menu dia yang agak pelik tu hahaha.

Menu di Restorant Popeyes
Antara menu yang popular di Restorant Popeyes
Tapi bila dah makan, terus jatuh hati. Serius, sedap. Rasanya macam tak nak dah ke KFC atau McD (walaupun dah dekat setahun tak ke McD). Korang kena cuba. memang lain dari yang lain. hehhehehe.


Share:

5 comments:

  1. Popeyes dekat Mines tu dah tutup dah pun bro. huhu. Pernah jugak la makan dekat mines tu 2, 3 kali .

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete
  3. samelah..arituh..lapar sungguh..tp xtau nak makan ktne..alang2 dh berdiri kat popeyes..cube jer lah..mkn kt popeyes mines tuh lah..hehehe

    ReplyDelete
  4. Popeye kat the mines dah tutup. Sblm ni slalu gak mkn situ... mmg feveret... now klau nak mkn popeye tggu g sunway pyramid br mkn...

    ReplyDelete
  5. bila makan rasa bertaambah kuat.aku cadangkan semasa makan diadakan tayangan cerita ppeye :)

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive