travel, food and lifestyle blog

Tuesday, November 12, 2013

[BLOGGER] HEADER BLOGGER OTAI

[BLOGGER] HEADER BLOGGER OTAI | Entry kali ni wa nak share tentang artwork (Header) yang pernah wa hasilkan untuk blogger-blogger otai dan mereka bukan calang-calang blogger kerana, blog mereka masih berbisa sehingga kini. Antaranya adalah :




http://www.tintaasyraf.com/
Bermula dari minat dalam bidang graphic, dan wa banyak buat header yang berkonsep kan santai dan simple. Masih belajar untuk sesuatu yang lebih advance. Buat masa ni wa ada buka tempahan untuk siapa-siapa yang nak buat header. So korang leh tengok hasil kerja aku, dan kalau tak percaya boleh lah ke blog mereka untuk dapatkan pandangan. Kalau korang rasa header-header diorang ni comel [klik] leh la wat tempahan ekekekeke.




Share:

13 comments:

  1. semua berasaskan warna merah... one of my pebret kaler... :)

    ReplyDelete
  2. tq bro. aku boleh cuci mata . HAHHA

    ReplyDelete
  3. terbaekk bro..luaskan kuasamu!!hehehe

    ReplyDelete
  4. memang terbaek!!!
    your artwork is superb nice

    ReplyDelete
  5. smart...tp smua warna tema merah ekk???

    ReplyDelete
  6. wow.. ko rupanya yg design header blog abg ben. smart!

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive