travel, food and lifestyle blog

Saturday, June 01, 2013

Buku Motivasi Fikirkan Boleh

Assalaamualaikum.
Dengan nama Allah yang Maha Pengasih & Maha Penyayang.

Adalah dengan ini, diwar-warkan pelancaran buku Fikirkan Boleh!. Sebuah buku motivasi khusus untuk para pelajar sekolah menengah & pra-universiti (matrikulasi, politeknik dll).

Buku Motivasi Fikirkan Boleh

Secara umumnya menceritakan pengalaman penulis dalam melakukan transformasi dalam hidup. Selain itu, terdapat perkongsian teknik-teknik belajar, tips-tips & rahsia kaedah mengingat yang berkesan yang telah dipraktikkan sendiri oleh penulis. Sebelum ini buku Fikirkan Boleh! diterbitkan dalam bentuk ebook (diedar dalam bentuk CD, format PDF), namun atas permintaan para pembaca, maka terhasilah Fikirkan Boleh! dalam bentuk buku.

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkannya, boleh terus berhubung dengan Puan Noraini (sms/call ke 0199726949 atau email ainee_ann@yahoo.com.

Harga RM 25 senaskah + kos penghantaran RM 6 (menggunakan pos laju, prepaid)

Kepada sesiapa yang ingin menjadi wakil jualan, juga dialu-alukan. Maklumat lanjut boleh terus berhubung dengan Puan Noraini. 

-al-
Share:

5 comments:

  1. wahhh cm menarik jer :) ingatkan mawardi punye buku sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan saya yang karang, Abang ipar saya yang karang heheeh saya hanya membantu untuk design cover jer :)

      Delete
  2. nampak cover buku tu ingatkan awak. sebab muka lebih kurang je. Ada jual kat book store tak ni? nk beli insyaAllah

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive