travel, food and lifestyle blog

Wednesday, April 24, 2013

Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih


Alhamdulillah bersua kembali  :). Rasanya dah lama wa tak join segmen . Kali ni berpeluang la nak join walaupun lambat sikit kan. Segmen kali nie dari blogger Pari-pari Putih . Jom lah sama-sama follow wa ke segmen ini, Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih


Klik banner kalau nak join sekali ye.

Tarikh tutup 04 May 2013. so yang mana tak join lagi tu sila-sila lah ye. Tak rugi benda free. Lagipun boleh membantu trafik blog Insyaallah. Bila lagikan. :) Selamat bersegmen semua .




Share:

13 comments:

  1. sy pon join gak.. done following u. dont 4get re-follow me. tq :)

    ReplyDelete
  2. yam dh join!!..follow sini..jmput ke blog yam

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegment...done follow =)

    rajin2 la singgah ye=)

    http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen, semoga impian tercapai!

    ReplyDelete
  5. Oh cmni eh ripa buat sgman

    aku br tau

    lmr xbsegmen hahaha

    ReplyDelete
  6. DOne follow you. Visit my blog n follow me www.nampaktakpermainandiakatsitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. putih-putih melati, merah-merah delima.. ekh, apa kena mengena ni..haha..anyway, sedap x suara aku?

    ReplyDelete
  8. hi mawardi.. rasa tergaru laa Madi join segmen akak neh... walaupun den x sihat tapi ku kuatkan jugak mata dan tangan utk menghupdatekan nama2 artis.. eh nama2 peserta yang tlh mengjoinkan diri dlm segmen ni... senkiu senkiu... semoga bertambah dan melimpah ruah lagi le follower kita ek.. kbai :) mohon terjah blog ppp tu for sebarang updates...

    ReplyDelete
  9. done follow..
    slamat berkenalan

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive