travel, food and lifestyle blog

Sunday, April 28, 2013

Sape edit Tamplet blog MawardiYunus?

Dah lama rasanya blog ni berubah wajah, pasti korang tertanya-tanya siapakah gerangannya itu yang makeup blog ni kan. menarik kan, Simple dan ringan bila di buka. Semuanya dilakukan atas kehendak wa. memang terbaik.

Korang nak kenal dia tak? Ha.. korang nak kenal ke tak nak kenal ke, tu wa tak kesah sebab wa nak bagitau gak. Blog dia sungguh awesome. memang menarik dan hebat. Susun atur dan graphic kat blog dia memang menarik setiap mata yang memandang. Kenapa tak caya? cer tengok sini.


Amacam ??? masih tak caye ker? kalau tak caya jugak pergila blog dia sendiri.

So ape lagi, leh la tanya2 beliau camner nak suh beliau edit templet blog anda , Insyaallah murah. Jadi ape tunggu lagi. terjah la blog beliau sekarang.





Share:

9 comments:

  1. cantik....pandai die lukis kan ^^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..... dr ohsemtv:

    sangat kreatif beliau edit template, murah lg tu... terbaekkkk toooqqqq :)

    ReplyDelete
  3. berkenan sungguh dengan template blog ni...kemas.

    ReplyDelete
  4. hehe..blog dia cantik..blog ni kacak..ahha..me suka kartun kariktur kampung boy tu..smart

    ReplyDelete
  5. kemas design nie..menarik sangat

    ReplyDelete
  6. zyra rupanya..... memang terbaik lah....... tak dinafikan...zyra memang kretif...... art doodle dia pun best kalau dilayan...comel2....... zyra... nak satu!!!!

    ReplyDelete
  7. Kalau dah bang zyra yang edit segalanya boleh nampak macho, cun, dan kacak.. terbaik!! tak rugi kot suruh dia edit. :)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive