travel, food and lifestyle blog

Friday, April 26, 2013

Santai bersama blogger otai ben_ashaari, mksyahir, queachmad dan najeeb_edward


Perggh, perasaan teruja untuk menonton IRON MAN 3 membuak-buak, tambahan pula bila dapat peluang menonton bersama 3orang blogger hebat queachmadmksyahirnajeeb_edward dan ben_ashaari. Walaupun seat kami terpisah jauh antara satu sama lain, tapi ia tidak mematahkan semangat wa untuk menikmati cerita tu habis-habisan heheehe. Boleh dikatakan wa menonton movie tu hanya ditemani perut kosong. 


Amat berbaloi walaupun agak terkilan tak dapat menonton 3D. Kalau tak silap cerita tu mengambil masa 2 jam lebih. Dan sambutannya amat dan teramatlah bagus. Nak masuk hall pun kena beratur panjang erkkkk. Sangat meriah GSC ALAMANDA malam semalam. 

Lepas menonton, apelagikan. Of coz la mencari makanan untuk mengalas perut yang tak dialas sejak dari tengahari. 

Share:

21 comments:

  1. Wowww, besss ye lepak lggg..,madi...aku mitak izin share pic kt blog aku... n3 ttg lepak g mkn beger bkr tuuu..

    ReplyDelete
  2. Fuyooo.. lepak dengan blogger Ben!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu apa yang fuyooo nye tu hehehe

      Delete
  3. MK tak ajak gua dah :3


    Hai. Dtg follow ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehh semua tu secra x dirncang huhu

      Delete
  4. untung la dapat keluar lepak. ain ni dua tiga hari terkurung je kat umah. :D

    ReplyDelete
  5. patut aku ajak MK Syahir lepak dia taknak, dia pergi tengok Iron Man ..siot mamat tu .. -..-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhah semua x dijangka tu... heehhehe.

      Delete
  6. best ker citer ironman tu ? org sibuk dok ckp2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kalau dh jadi buah mulut org tu.. maknanya kena p la tengok huhu

      Delete
  7. xde chan ag nk ngadap muvie.kaC settle kje menimbun dlu =.= heaven eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe2 setelkan apa yg penting dulu :)

      Delete
  8. wah..nak tgok ironman jugak..tapi x smpat lagi skrg..hehe

    ReplyDelete
  9. nie nak marah nie....tak ajak remy pun....huwaaaa......

    ReplyDelete
  10. aku selalu tidur dalam wayang sebab tu aku x suka tgk wayang

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive