travel, food and lifestyle blog

Monday, April 29, 2013

Blogger Master Chef | Che Mat Gebu

Blogger Master Chef | Che Mat Gebu | Sape sini suka main masak-masak? Eh eh silap soalan. siapa sini suka memasak ? hehe. Agak-agak sedap ke korang mask? amboi banyak betol songeh wa dok tanya-tanya. Macam la wa ni pandai masak kan. ha tapi sekarang ni tak risaulah sebab ada Master chef di sini hehehe . Siapa..siapa..?

http://www.tiffinbiru.com/
Korang kena terjah blog ni. Giler terbaik,memang terbaik. Bila buka je blog ni. Memang meracau-racau nafsu makan wa. uhuks. Rasanya Blog dia dah cukup dikenali di alam maya ni kan. Wa je yang lambat sikit. Pasni kalau dok bujang leh la cuba resepi-resepi Che mat Gebu ni heheheh.

Tengok ni. Takhabis-habis dia dok sebut suka dengan nama wa.. Klasik katanya. huhu. 



Wa berharap sangat nak rasa semua masakan dari air tangan si pemilik  http://www.tiffinbiru.com/  ni. Agak-agak boleh tercapai tak? 

p/s: tetiba terlintas nak buat entry pasal ni bila si Zain dalam program Master Chef buat hal semalam huhu.

Share:

12 comments:

  1. ai kalau la aku leh tarik kua makanan2 tu dari page.. tak payah aku susah2 nak masak :)

    ReplyDelete
  2. 2 la, tibe-tibe wat hal.... zain2
    sedapnya makanan tu

    ReplyDelete
  3. pergh dari kayu ke makanan ke

    ReplyDelete
  4. untung ler...femes nam mawardi sekarang....... lepas nie leh ler mkn2 dgn pimilik dapur tanpa sempadan tu....

    ReplyDelete
  5. malas aku nak masak sndiri...tggu orang rumah masakkan...tpi belom ada calon lagi...haha

    ReplyDelete
  6. Selalu cedok resepi kat sini..memang sedap! ^^

    ReplyDelete
  7. Terima kasih...Mawardi <---klasik gilerr nama!!....

    ReplyDelete
  8. ankel pon nak sebutlah... ehem... ehemmm... encik mawardi...
    kehkehkehkehkeh

    ReplyDelete
  9. hari-hari jamu mata kat c2.haha

    ReplyDelete
  10. wahh bestnya ... tapi dia memang terbaik la

    ReplyDelete
  11. hehe.. beliau adalah antara yg masyukkk :3

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive