travel, food and lifestyle blog

Sunday, March 03, 2013

Tersenarai Dalam Top 10

Woow macam tak percaya bila dapat tahu yang blog gua ni tersenarai dalam


Hahahahaha. kalau korang pon tak percaya try la usha-usha kat sini  .




Cuba tengok betol tak? hehehe. ha tula. Tadi gua bagitau korang tak nak cayakan. huhu. Kalau nak tengok entry yang gua buat untuk join segmen tu klik sini. Apapun terima kasih buat blogger SYAKIR RAHMAN. Dan tahniah kepada 9 lagi yang tersenarai . 

Ihsan http://shawnrazaleigh.blogspot.com/

Yeeeeeeeeeeeeehaaaaa..
Tengok ni syakir, gua rasa teruja sangat nie. ahahahha thank you very much ya.




Share:

19 comments:

  1. congrats!!!!

    keep blogging yea :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah but awak..You the best!!!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah tahniah2.

    P/s : ko tak rasuah satay kat si syakir kan?kan?baik mengaku kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tq... eh oit mana hader.. sesuka hati je pitnah hohohoho

      Delete
  4. Tahniah... Hebat betul blog ni

    ReplyDelete
  5. uuuuuuuu..untungla..hehe.tahniah2

    ReplyDelete
  6. waa... tahniah ye. :)

    btw, first time kat sini. ada usha entri2 sebelum ni. nice. :)

    papepun, selamat berkenalan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq awak sudi2 datang la lagi hehhe

      Delete
  7. Tahniah tahniah :) pasti hebat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak.. xderla hebat.. biasa2 je

      Delete
  8. nama saya atas nama awak..tp awk crop separuh je...sedih la mcm ni

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive