travel, food and lifestyle blog

Wednesday, May 22, 2013

Lori Pintu Empat


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semalam masa pulang gua balik dari keje ternampak sesuatu yang agak pelik. hahaha. Lucu pon ada.

Mana taknya, sebelum ni tak pernah tengok pon benda tu kat muka bumi nie hahahaha.

lori pintu empat.
Ha korang pernah tengok tak lori macam ni kat Malaysia? . hahaahaha. 
Lori ni parking dekat depan gerai makan betol-betol area rumah gua. Dah rasa macm van kena potong dan sambung dengan belakang lori.. ahahhahaha


Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin

Share:

23 comments:

  1. pena je tgk.. hahaha.. kat sabah ada... ehehe.. tp huduh kn???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah huduh sangat huhuhuu.. pelik..ngeeee

      Delete
  2. pergh..
    siyes x pnh nmpk..
    ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. pasni kalau jumpa gelak ramai2 hehehehe

      Delete
  3. mawar mmula ngok nmpk mcm biasa...tp 2 kli ngok baru perasan ar..hahaha kreatif!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tau xpe wei, serius. memang tengok rasa nak terguling2 gelak

      Delete
  4. seyes tak pernah tengok lagi. nak try usha2 la nanti :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhhahaa nnti kalau jumpa jangan lupa ambil pic buat entry ye hehehe

      Delete
  5. Tak pernah tgk......hahaha.
    Kena surf internet ni cari maklumat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahah nnti jumpa maklumat tu bgtau saya ye bro ngeeee

      Delete
  6. Hari nie hari ahad,,,
    x ade lagi ke followers mingguan... :(
    baru nak turut serta.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada2 ,, mungkin esok saya buat entry.. sbb busy sikit

      Delete
  7. tak pernah tengok lagi sebelum nie..nie baru tengok..lori pesen baru kot..:-)

    ReplyDelete
  8. first time tengok !! cam pelik jer. haha :D

    ReplyDelete
  9. pelik apanya, TNB banyak, nama lori nie TUAH, x silap ambo buatan Malaysia..hehe try Google

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive