travel, food and lifestyle blog

Monday, February 18, 2013

Followers Mingguan 9

Yuhuuuu, sedar tak sedar dah 9 minggu gua buat entry untuk menghargai follower blog nie. Walaupon ada segelintir pengunjung kat blog ni tak berapa suka dengan entry followers mingguan gua nie, tapi gua tetap jugak nak teruskan. 

Seperti yang mereka sangka gua ni jenis blogger " U follow me and I follow U " . Oh tidak sama sekali.. tidak sama sekali. Entry ni adalah untuk menghargai follower blog ni yang sudi datag dan follow blog nie . Jika ada yang still tak puas hati atau tak suka hmmmm, tak tau la gua nak terangkan lagi.


http://lulu-pages.blogspot.com/
http://kisstherain-airin.blogspot.com/
http://nynasigemokpendek.blogspot.com/
http://intanzulhilmi.blogspot.com/
http://memburucintamu.blogspot.com/
http://heyyatashiya2212.blogspot.com/
http://dutchash.blogspot.com/
http://icebucker.blogspot.com/
http://seneoritabaharin.blogspot.com/
http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/
http://fatihahfazlin333.blogspot.com/
http://asmarpunyablog.blogspot.com/
http://eyraofficial.blogspot.com/
http://kucingsenyap.blogspot.com/


Ha. amacam dah try jelajah ke ke blog diorang nie? wadi dah. ramai diantara diorang masih baru dalam dunia blog ni. Semoga terus maju jaya gua ucapkan. Nanti kalau dah pemes nanti jangan unfollow blog ni pula hehehehe. Takdela, gurau je. So blog ni terbuka luas untuk semua datang singgah, kalau nak follow lagi gua suka heheheh. Tapi Iklas itu penting heheeh iyo dop :) Kepada 2 blog yang wadi tak taq kat atas , tuan empunya blog sila bagi URL blog kat bahagian komen ye. :)


Share:

15 comments:

  1. Eh.. Fareast Ibnu Din tu bukan saya. huhu.

    ReplyDelete
  2. yang sayidahsuperb gambar bentuk hati merah tu saya.
    http://memburucintamu.blogspot.com
    terima kasih mawardi yunus :)

    ReplyDelete
  3. wah..nak puji sikit dear..hihi..muka comel cik akak kena tempek kat situ..rasa-rasanya cik akak ler yang paling comel...hahaha....suka bab bergurau nie....jangan marah...

    serius jap...makseh jejaka hensem..sudi tempek gambar cik akak yang comel tu..salam kenalan dari cik aka...pasti akak salu mai-mai carik makan kat sini..jangan lupa letak biskut chipmore ye..hahaha

    ReplyDelete
  4. terima kasih entuk entri ni :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, terima kasih mawardi...ada gak gambar katun sya tuh...hehe...smoga kita smua trus maju dlm dunia blog dan truskan menyebar ilmu...jgn lupa merembes aura positif kpd org lain... :) nnti sya akn luangkn waktu utk follow mrk2 di atas ni...insyaAllah...

    ReplyDelete
  6. Salam...terima kasih Mawardi di atas entri ini, semoga kita semua sukses..nanti sya akan berblog jogging k...tvvm

    ReplyDelete
  7. thank you coz ade jgk blog sye tersenarai kat sini...heheh

    ReplyDelete
  8. eh2 blog kte tersenarai la...hee..thank Q tuan blog..semoga success selalu! :D

    ReplyDelete
  9. Thanks untuk entry ni. Tak sangka pulak dihargai. Kehkehkeh. Btw, terima kasih sekali lagi ya ! ;)

    ReplyDelete
  10. assalam, blog bunda coming soon kot..hehe :)

    ReplyDelete
  11. Bertambah lagi kawan2 kita ea.. hehe. Tahniah Mawardi tahniah juga buat mereka :)

    ReplyDelete
  12. ooh ada segmen camni ye...maklumlah baru berkenalan dgn blog ni...hehe

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive