travel, food and lifestyle blog

Tuesday, February 12, 2013

Followers Mingguan 8

Alo aloo aloo . apa kabar semua . Kepada yang bangsa CINA , Selamat Tahun Baru Cina gua ucapkan. Seperti biasalah setiap minggu gua kakn buat satu entry untuk follower mingguan blog nie. Tapi minggu ni lewat sikit sebab gua balik beraya di kampung. Mohon maaf banyak-banyak ye. hehehehe. Jangan buang masa . Jom kita terjah blog diorang ye.

http://zafarah.blogspot.com/

http://diariputihdeqya.blogspot.com/




http://faratwigtwig.blogspot.com/

http://lollybikessky.blogspot.com/
http://cinqleafclover.blogspot.com/

Haa. amacam, best tak blog diorang? Ha kepada yang tak di taq tu sila tinggalkan url blog korang ye untuk saya taq anda. rugi  la kalau cmni. orang lain tak dapat ke blog anda. :( 




Share:

23 comments:

  1. Hmmm., follow and follow... Doesn't interest me that much. Tapi sukses selalu bagi yang menyukainya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya... sya hanya menghargai mereka yang datang ke blog saya. :)

      Delete
  2. wah3...untunglahh...ramai admire

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah untung apanye... diorg la untung hahahha

      Delete
  3. sat lagi ai gi terjah blog-blog derang ni eh... hahahahha

    ReplyDelete
  4. hehe...mekaseh untuk entry ni mawardi.....wahh malu plak ade muka kat situ >.< salam perkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 awak jemput la datang selalu ye

      Delete
  5. tahniah yang tersenarai baru tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... tahniah buat diorang.. :)

      Delete
  6. wahhh, best nya dpt balik kampung. silamat taun baru cina maaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah best sangat2.. slamat tahun baru cina jugak heheheh

      Delete
  7. Baru balik bercuti ler ni....
    Bagus dapat dihargai oleh tuan blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. baru je sampai ngeh2.. :)

      Delete
  8. What's up all, here every person is sharing such experience, therefore it's good to read this webpage, and
    I used to pay a quick visit this web site every day.
    Feel free to visit my weblog ... best hemorrhoid treatment

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,

    Terima kasih atas kesudian awak untuk post tentang blog saya. Insya Allah ada masa saya datang melawat blog awak yang relaks dan santai ini. Buat masa ini saya sangat sibuk dengan kelas. Terima kasih sekali lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, :) sama2 awak.. ok

      Delete
  10. bakal diterjah mereka2 yang bertuah nie :) Padanlah diam je balik kampung rupanya.. hehe

    ReplyDelete
  11. hg rs aku follower ke brapa.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Wah..ramainya..nanti nk tgok2.. :)

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive