travel, food and lifestyle blog

Thursday, February 14, 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool


Assalamualaikum. Alahamdulillah kali ni gua ada join Big Give Away. Cer korang pakat tengok banner kat bawah nie. 



Ha amacam gempak tak?  mana tak gempaknya bila barisan blogger-blogger hebat bergabung berganding bahu untuk Big GiveAway ni. Terima kasih buat blogger Fiz dari Fizgraphic.com  memberi peluang untuk berkenalan dengan blogger dari blog CikguFizi, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com . Sesungguhya peluang ini memang tidak gua sia-siakan macam tu je. Walaupon dalam keadaan merangkak kesibukan dengan kerja. Peluang ini di ambil dengan sebaiknya. Bila dah tertulis pasal peluang ni ada satu quote yang menjadi pegangan gua.

"Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan manusia untuk menyambut kesempatan yang menjelma "

Gua nasihatkan korang join Big GiveAway ni. Ini sememangnya benar-benar BIG. Kalau tak percaya sila rujuk Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima . Jadi apa lagi ? Jom sama-sama kita join, yang penting eratkan silaturrahim antara blogger. Insyaallah. Kat sini gua nak taq beberapa orang kawan blogger dan follower dari blog gua :

1. 
2. 
3. 

Terima kasih


Share:

25 comments:

  1. gud luck... dah join dah GA ni... ^_^

    ReplyDelete
  2. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, as well as the content!


    My site; bad credit Loans Guaranteed Approval

    ReplyDelete
  3. salam..balas kunjungan dr segmen yg sama..follow here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ye.. gud luck untuk awak.. follow u back ya :)

      Delete
  4. Balas kunjungan dari sarawak..hihi..

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    follow 934...wah banyak betol rakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi datang follow blog ni... follow u back ya.. rajin2 la ye dtg

      Delete
  5. datang sini pulak ye.
    btw, good luck :)

    ReplyDelete
  6. thanks sudi singgh blog saya...im upm student ugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. thanks jugak ye .. saya dh habis blaja dh hehee

      Delete
  7. salam...terbang dari segmen yg sama..:)
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan...semoga berjaya bro...dan selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  9. thank dtg blog sya..gud luck jugak..(^_^) http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  11. salam..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

    ReplyDelete
  12. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum..saya singgah membalas knjungan disini dari segmen yang sama.. :)
    maaf ye lambat singgah..follow sini juga.. :)
    #952

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive