travel, food and lifestyle blog

Tuesday, October 22, 2013

[PERIBADI] Laman Sosial Mawardi Yunus | Jom Follow

[PERIBADI] Laman Sosial Mawardi Yunus | Jom Follow | Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada awak- awak semua. Semoga berbahagia la selalu ye hehehe. Hari ni wa nak share pasal sosial network yang wa ada dan wa paling suka selain berblog nie.

Yang Pertama wa rasa semua orang ada kot kan, Facebook [klik].

Sapa tak tahu pasal Facebook kan. Boleh dikatakan kalau jumpa member baru , mesti diorang tanya Facebook ada ke tak. Paling senang cite Facebook ni leh ganti name card la buat masa sekarang. Disini juga adalah tempat untuk cari kawan-kawan lama.

Yang diranking Kedua bagi aku adalah Twitter [klik]. Laman sosial ni ada bezanya dengan Facebook [klik]

https://twitter.com/mawardiyunus
Biasanya peminat Twitter [klik] ni suka update status lebih kerap. Kalau boleh semua benda dia buat dia nak tweet kat sini. 

Yang Ketiga , Instagram [klik]. Biasanya pengguna Smartphone la yang dapat guna Application nie. 

http://instagram.com/mawardiyunus/
Function  Instagram [klik] lebih kepada Photography. Sesuai kepada pencinta photo. Haa itu termasuk wa la kan. Tambahan pula sekarang Instagram [klik] ni dapat di sesuaikan dan di gabungkan dengan banyak application camera smartphone yang hebat-hebat.

Kepada sesiapa yang sudi untuk follow dan add saya di mana-mana laman sosial saya ni silakanla. Just Right Klik kat gambar tu je. Dan kalau sudi gak silala like page FB wadi https://www.facebook.com/MawardiYunusBlog

Share:

27 comments:

  1. semua aku tak ada bro... yg ada mukabuku jek... kadang2 jek mukapintu ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. potia casadelarossa ~ hahahah ye ke bro.. ok la tu kan.. heheheh yang penting bahagia kan

      Delete
    2. oloh... ore klate jugok? bakpo tok oyak awa-awa.. ekekeke sek kito blako la neh...

      Delete
  2. Replies
    1. zulhilmi tempoyak~ hahahah iyakah... weh seram neh... ngeeee. sayu pon ada hahahah..

      Delete
  3. blog ni makin kacak+cool dari tahun ke tahun..wahaha.. ini satu pujian..! :P btw lebih suka twitter dr fb.. ley meroyan.. kui kui.. btw good morning ..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana huhu xkan blog je kot heheheh apapon tq ye :)

      Delete
  4. Ok...aku add kat FB yek....
    Jangan tak terima lak..hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanif: insyaallah gua approve bro hwhheehhe

      Delete
  5. remy cuma ada fb jer...tu pun malu2 kucing.....tak active sangat.......hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. remy.. huhu xpe2 asalkan bro bahagia :)

      Delete
  6. betul ,semua benda nak update bila dekat twitter .HAHA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tau xpe huhuhu... ibarat dunia ni kita yang punya ahaks

      Delete
  7. org dok tweet2. me still jgk berpesbuk2 berblogging2. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. slow2 xpe... asalkan bahagia

      Delete
  8. yupp! betul tu.. :) tp tak reti la tweet tweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat la twitter. huhu leh twet tweet

      Delete
  9. ankel ada blog je... maklumlah buta it... hueheuheuehueheu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu... buta la sangat kan... uncle kan modern

      Delete
  10. wokey bro..
    done follow FB.
    makin ramai peminat nie.

    ReplyDelete
  11. Ada semua tu tapi hanya untuk tengok orang bincang apa buat idea menulis di blog

    ReplyDelete
  12. bagus la lepas nie leh la serbu hahahaha

    ReplyDelete
  13. knp twttier aku tekan follow tp x kluaq2 pon ye.. huhu

    ReplyDelete
  14. Wokeh bro.. done follow FB.. all the best :)

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive