travel, food and lifestyle blog

Wednesday, December 19, 2012

Follower mingguan 1


Alhamdulillah , minggu ni wadi nak start buat entry review blog bagi follower blog ni . sesiapa yang follow blog ni , blognya akan di masukkan kedalam satu entry khas bersma-sama blog follower-follower yang lain pada minggu tersebut.

Pada minggu lepas ada dalam 4 orang yang follow blog nie. tapi hanya 2 sahaya yang dapat dijejaki blognya untuk saya follow balik dan masukkan url blognya disini.

yang pertama follower yang ke 800 iaitu


blognya dah direview pada entry LEPAS
blog ni templetnya dah ditukar heheh

blog ke dua adalah


ni blog kaki sembang. blog milik seorg jejaka.

Jom terjah blog mereka. mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :)

P/S :Rahsia utuk LELAKI -->>   http://bit.ly/WNFRc0
  Rahsia untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/11QkcFq




Share:

6 comments:

  1. blog Grey tu xde link ke? nak tengok blog beliau, macam cantik je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maisarah Azmi~ dh letak dah heheheh

      Delete
  2. i follow...ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sukma Haron~ tq dh follow awak gak

      Delete
  3. Thanks bro...blog gua x de kualiti..pepun gua hargai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaki Sembang~ sape kata xder kualiti bro... naik slow2 ye... hehe

      Delete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive