travel, food and lifestyle blog

Thursday, November 15, 2012

Budak Ni Dah Makin Gemuk


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Makin nak diet. Makin badan aku kembang hahahahh. Kalau tak caya try tengok picture kt bawah nie huhu


Ha.. tembam kan. Ada rahsia tak nak kurus a.k.a tough .hahahahhahah

Salah seorang kawan aku yang perasan yang aku ni makin kembang huuhuhu, 


Ni member aku time PLKN dulu. lebih kurang 5 tahun  tak jumpa rasanya. heheh. Ha baru dia tau aku sape hahahaha (eh macam ayat xde kene mengena je huhu )

so bukti dah ada, dulu aku kurus okay hahhahah.
.

Share:

16 comments:

  1. ehem3.... selamba je die ckp cmtuh...kah3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah... abang sapa la tu wei...

      Delete
    2. abang siapa???




      *muhun jgn jawab... XP

      Delete
    3. entah la wei ngeeeeeeeeeeeeeeee

      Delete
    4. leakedknowledge ~ sape2 hahhaha. (mohon jangan mention disini) ngeeeeeeeeeee

      Delete
  2. takpe..tu bermakna lu bahagia..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah mmg bermakna bahagia hehehe ngeeeeeeee

      Delete
  3. haha,,,ilek ah...wat xtau je..kihkih~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah memang relax pon bro.. saje hahha... mmg dia perasan gua dh beso huhu

      Delete
  4. haha , itu baru best friend nama nya .
    cakap main lepasss . hehe .

    jangan risau kalau gemuk , slim world kan ada . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... saya x kesah pon... saya printscreen tu pon just nk bagitau yang mmg ada orang perasan yang saya makin gemuk ahhha

      Delete
  5. untungla berat cepat naik...aku ni makan byk2 ssh nk naik..kurus keding jer mamanjang =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. leakedknowledge ~ hahah huntung ker. erkkkk

      Delete
  6. xpe2 kurus sgt pun kang kata mcm rangka lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anisa Anuar- hahah rangka ayam boleh goreng.ngeeeee huhu

      Delete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive