travel, food and lifestyle blog

Followers

Review Follower ke 700


Assalamualaikum.. Alhamdulillah, dalam sibuk berhari raya sempat juga saya meghadap laptop ni mengupdate blog. Sepertimana yang dah dijanjikan , untuk entry kali ni saya nak review blog follower blog ni yang ke 700. Alhamdulillah.

Nila blog dia, kaler pink lagi heheh. Tapi jangan terkejut kalau beliau masih muda.

klik gambar untuk ke blog beliau
Korang mesti tak cayer kan. Beliau ni rupanya baru habis PMR. Good Luck untuk beliau. Walaupon sibuk PMR sempat beliau berblog. Konsep dia berblog same je macam blog saya ni. Suka bila baca blog macam ni. Apapon thank you buat beliau dan yang lain sebab sudi jadi follower blog nie. Yang penting beliau lebih hebat berblog dari saya. sebab follower blog dia dah 800 lebih huhu. 

Kalau korang ada masa singgalh la blog beliau. baca kisah hidup gadis cilik ni :)


p/s:    Hadiah untuk LELAKI -->> http://bit.ly/U0WaWP

                 Hadiah untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/VnCeyh
Share:

Montel di Hari Konvokesyen


Alhamdulillah akhirnya sampai masa untuk aku plak konvo. Selama nie just dapat tengok orang je. Tapi skang aku sendiri dah dapat merasa terima ijazah :). Terima kasih tak terhingga aku ucapkan kepada kedua ibu bapa tercinta. Adik beradik yang banyak membantu , para pensyarah di UPM serta kawan-kawan. Aku adalah salah seorang dari 6,200 orang Graduan UPM yang terima ijazah .


keratan akhbar 
Tapi yang buat tak senang hati bila di hari konvokesyen aku tu aku montel hahaha.. Semua pakat tegur yang aku montel.. aaarghhh stress jap ngeeeeee.


Gara-gara bila diorang tengok gambar ni kat Facebook.hehehehe. Ada jugak siap cakap yang muka aku ni lain dari biasa huhu. " sorry okay gua tak pakai SUSUK... haram " hhahahahaha. kemontelannya terserlah sangat kan hahahahah.

my classmate
my classmate

Apapon tahniah kepada semua graduan UPM. Serius seronok bila jadi seorang graduan ni heheehe. Dan aku percaya semua orang akan impikan saat-saat nie. Jadi mimpi aku dah termakbul. Alhamdulillah.


Share:

Warna Kereta Idaman


Assalamualaikum dan  apa khabar semua :)
Bersyukur kita dengan nikmat iman dan nikmat islam yang masih ALLAH pinjamkan kepada kita.
Aritu wadi ada jalan-jalan kat tempat paking kete kat flat umah abang wadi di Putrajaya. 
Dan terlihat satu kereta ni, Fullamak warna dia memang menarik perhatian.

ni la kete yang wadi maksudkan
Sory ye tuan empunya, gua curi-curi ambik gambar hehehe.
Boleh dikatakan memang warna feberet la. 
Lepas ni kalau beli kete nak warna macam ni jugak la. 



p/s:    Hadiah untuk LELAKI -->>http://sy.my/3jf5
                         Hadiah untuk PEREMPUAN -->>http://sy.my/3h51


Share:

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive