travel, food and lifestyle blog

Followers

Bersama Imran Abdul Jabar


Imran Abdul Jabar adalah Pengasas laman web  Sifoo.com, Sumber Grafik & Multimedia Malaysia yang telah beroperasi sejak awal tahun 2000. 
beliau sedang sign di dalam buku  yang telah wadi beli.
Yang paling istimewanya dengan En. Imran ni beliau mendapat ijazah di dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal daripada Virginia Tech University, USA pada tahun 1998. Oleh kerana minat, beliau  mula belajar Adobe Photoshop dalam tahun 1997. Dan bakatnya mula terserlah dan berjaya dalam bidang graphic designer ini.

buku yang saya maksudkan

buku yang beliau sedang promosikan sekarang

Bagi yang ingin membeli buku ni boleh la terus ke   http://imranabduljabar.com/

sempat bergambar bersama
Rasa bersyukur dan teruja bila melihat hasil kreativiti En. Imran. Teringin dihati untuk menjadi seperti beliau suatu hari nanti.
 Insyaallah
Walaupun wadi lebih berminat dalam Furniture design, tapi bagi wadi jika kita bercakap atau berbincang pasal Design, kita tidak boleh lari dari berkaitan dengan Graphic.

p/s: Bagi yang CANTIK klik sini -->>http://sy.my/2f6r
Bagi yang KACAK klik sini -->>http://sy.my/2wi3


Share:

Rindu Mereka

Bila dah lama tak jumpa kawan-kawan kt UPM , rindu plak rasanya.huhuuhuhu. Mana tak nye , dulu stay studio sama-sama, wat kerja sama-sama , makan sama-sama. Skang bila dah habis belajar dah tak dapat rasa tu semua dah.


Gambar ni diambil pada hari terakhir kami bergelar student di UPM. :)
semua seronok sebab semua dah habis belajar.

Klik sini kalau nak dapat beli Samsung Galaxy Note 10.1 murah

Share:

Jom dengar KLPopRadio


Korang pernah dengar tak pasal KlPopRadio?
Jom kita layan. Memang gempak bro layan diorang nie. Meriah giler hahhaha


KL Pop Radio, adalah  Kuala Lumpur's Popular Music Online Radio.
boleh download application dan dengar melalui smartphone anda.
Janji ada internet, mana-manapun boleh layan hahaha. Kalau tak caya , gua balik kampung kat Kelantan pon boleh dengar hahah.

 Follow diorang kat Facebook dan Twitter.
 Dan get application from http://klpop.my 

Ha jangan lupa layan , tak rugi punya hehhe.


Share:

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive