travel, food and lifestyle blog

Saturday, August 04, 2012

Jom Up kan Traffic Blog

Yeay, wadi ada berita baik nak kongsi ngan awop-awop semua.
Jom kawan-kawan kita upkan traffic blog kita masing-masing dengan Asia Fans.


Ha ni la rahsia dia. Kalau nak join 
KLIK la banner kat atas tu.
Nanti korang explore la ye. hehheehe.
klik sini untuk tutorial

 Kelebihan 
  • Meningkatkan Traffic Masuk ke blog atau link anda.
  • Meningkatkan FB Fan Page LIKE.
  • Menambah Twitter dan Digg follower.
  • Menaikkan jumlah Youtube Viewer.
  • Manambah Google +1 (ingat ! Google+1 membantu anda dalam SEO !)

Bila dah mendaftar admin akan memasukkan senarai nama blog yang sudi membuat entry berkenaan website ini pada website tersebut. Anda juga akan mendapat habuan dari segi coin dan VIP membership dari admin.

jom jom jom klik banner tu dan mendaftarlah secara PERCUMA .rugi tak join. so apa lagi klik la banner tu  dan join la. Kalau nak blog kita maju kita tak boleh malas hehehe. betol tak 
yeay

Selamat meningkatkan traffic blog :)

Share:

28 comments:

  1. Thanks for simple entry.. hehe, =) jom join ramai2 !! best!

    ReplyDelete
  2. hehheehh sama2. nnti tolong ajarkan ye, saya pm xtahu gna sangat

    ReplyDelete
  3. fuhh...makin pemes dah bende ni..ehehehe... semoga berjaya

    ReplyDelete
  4. fulamak memang terbaik ler,green.Papa.com: Tingkatkan trafik blog anda disini Asia Fans http://greenpapacom.blogspot.com/2012/08/tingkatkan-trafik-blog-anda-disini-asia.html?spref=tw

    tak pasal2 dapat duit churpchurp akaun secepat mungkin.

    ReplyDelete
  5. Cik Rongoks~ sama2 :) join la ye

    ReplyDelete
  6. Syakir Rahman ~ tq bro. x join ker??

    ReplyDelete
  7. Ahmad Fairos~ terbaek lah green papa

    ReplyDelete
  8. SCG Owner AnirahAzuri~ dh join ker??

    ReplyDelete
  9. wahh! thx for sharing.. nak jugak! hehe

    ReplyDelete
  10. wahh! thx for sharing.. nak jugak! hehe

    ReplyDelete
  11. haffizmohdnoor~ ha sila2. dialu2kan

    ReplyDelete
  12. widiea azira~ join la jangan malu2

    ReplyDelete
  13. Perkongsian yang menarik ini...

    ReplyDelete
  14. dtg lawat geng AF trafik exchanger

    ReplyDelete
  15. dah tak aktif blogging., kalau macam waktu aktif dulu mungkin buatlah kot., hahahaha..

    ReplyDelete
  16. nice info laa.lama tak bwre sini..thnk 4 sharing yer :)

    ReplyDelete
  17. Hanif ~ jemput r join heheheh

    ReplyDelete
  18. Botak~ alahai bro... jom aktive kan balik hehehee

    ReplyDelete
  19. tirahzairi ~ tolong buatkan? huhuhu

    ReplyDelete
  20. Jemput Join Contest Asiafans.net http://www.manokelpase.com/contest-asiafans/

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive