travel, food and lifestyle blog

Followers

Kad Rayaku Untukmu

Assalamualaikum, sedar tak sedar kita dah menghampiri bulan syawal. 
Ini bermakna Bulan ramadan semakin kita tinggal. Harap kita tidak melepaskan peluang ini .

Sudah menjadi trend sekarang. Kad raya sudah digantikan dengan sms, email  dan sebagainya yang sudah tentu menjimatkan duit masa dan tenaga .  Tapi Alhamdulillah tahun nie wadi dapat gak beberapa keping kad raya dari kawan-kawan dan bloggers.  Terima kasih wadi ucapkan :)

Insyaallah wadi akan balas selepas raya nnti. Wadi bukan apa , almaklumla skang tgah takde kerja, tengah mencari hehe. So budget pun takdela. 


Jadi wadi dah buat penganti kad raya untuk kawan-kawan semua. Ikhlas dari wadi.

Selamat Hari Raya Aidilfitri 
Maaf Zahir dan Batin 

Kalau kawan-kawan rasa nak buat duit raya lebih jom daftar says.com . wadi join dalam sehari leh kumpul dalam RM20 ringgit lebih. huh. kejenye senang je just promote link je.


yela dari sambil-sambil berblog atau berfacebook tu ada jugak income masuk. 
Takde la sia-sia masa kita kan. klik la kalau nak daftar. :)



Share:

Iftar bersama Shahz Jaszle


Assalamualaikum, sedar tak sedar berapa hari je lagi Ramadan bakal meninggalkan kita, memang sekejap sangat masa berlalu. Hope semua tak pernah la ponteng puasa kan. Tak lama lagi dah nak raya dah.  hehehe.

Semalam wadi ada join majlis berbuka puasa bersama Shazzle crew.
Shazzle crew ni sebenarnya fans club untuk Shahz Jaszle.
Event berbuka puasa ni dicombine skali dengan majlis sambutan Birthday Shah Jaszle.

Tak sangka plak diorang sudi jemput wadi kan. huhu.
yang paling tak disangka kan lagi Shahz Jaszle duduk sebelah gua bro. ahaha


terasa macam diri ini diberi penghargaan plak huk2. ngee.

lpas bukak puasa bleh plak Shahz tanya wadi..

" are u smoking bro?"

and gua jawab la. 

" no"

hhahahaah dia pun cakap. "woah so nice".

gua terus sahut 

"allergic bro".

hahahahahahha gelak beso gua time tu.. 

Pastu yang bes gak dapat kad raya dr Shahz Jaszle..


Apapon thanks kepada crew yang jemput wadi. Kepada Shahz Jaszle gak, tak sangka Shahz memang   seorang yang tak sombong dan suka menghargai peminat. Sama la jugak ngan Kamal Adli .hohoho
Walaupon tak dpt join Iftar bersama Kamal Adli, its ok lah kan sbb dia terlalu busy.



tetiba best plak dengar lagu ni ahhahaa

p/s: apapon selamat hari raya Maaf zahir dan batin kepada semua :). 
kepada yang balik kampung tu hati-hati di jalan raya ;)


Share:

Jom Up kan Traffic Blog

Yeay, wadi ada berita baik nak kongsi ngan awop-awop semua.
Jom kawan-kawan kita upkan traffic blog kita masing-masing dengan Asia Fans.


Ha ni la rahsia dia. Kalau nak join 
KLIK la banner kat atas tu.
Nanti korang explore la ye. hehheehe.
klik sini untuk tutorial

 Kelebihan 
  • Meningkatkan Traffic Masuk ke blog atau link anda.
  • Meningkatkan FB Fan Page LIKE.
  • Menambah Twitter dan Digg follower.
  • Menaikkan jumlah Youtube Viewer.
  • Manambah Google +1 (ingat ! Google+1 membantu anda dalam SEO !)

Bila dah mendaftar admin akan memasukkan senarai nama blog yang sudi membuat entry berkenaan website ini pada website tersebut. Anda juga akan mendapat habuan dari segi coin dan VIP membership dari admin.

jom jom jom klik banner tu dan mendaftarlah secara PERCUMA .rugi tak join. so apa lagi klik la banner tu  dan join la. Kalau nak blog kita maju kita tak boleh malas hehehe. betol tak 
yeay

Selamat meningkatkan traffic blog :)

Share:

Katak Dimakan Hidup-Hidup

Giler punya resepi. Boleh plak diorang makan katak Hidup-hidup.
Kalau korang tak caya tengok video nie.


Banyak punya ksian wadi tengok katak tu, dihidang hidup-hidup. Siap leh tengok lagi orang makan daging dia. memang sadis.

Agak-agak kalau buat bukak puasa sedaptak. ahhaahh.
meremang bulu roma tengok ngeeee

Share:

Bukan sekadar menahan Lapar dan Dahaga

Assalamualaikum semua, apa habaq. ceh kecek utara plak ambo.
Alhamdulillah dah berapa hari kita berpuasa. Hope takde yang ponteng poso ye.
Apa yang korang tahu pasal puasa ni?

So secara ringkasnya jom kita tengok video klip ni.


Apa yang dia ckap tu ada betolnya. so slamat beramal semua ya. 
hope kita jaga bukan sekadar di bulan puasa ni. Bulan lain pon harap berkekalan la.
Bagi yang nak berubah tu, leh la jadikan bulan ramadhan ni sebagai permulaan untuk kita berubah. insyaallah berkat usaha dan doa kita , kita boleh berubah ke arah yang lebih diredhai ALLAH.


adv Umobile




Share:

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive