travel, food and lifestyle blog

Saturday, July 07, 2012

Belajar Autocad 2012.



Selepas habisnya blajar kat UPM ni, gua terus ambil Kelas 3P(autocad2012). Saja cuba nasib mana tahu lulus dapat la sijil dari autodesk. 


tapi dalam hati memang tak ada niat nak ambil pun. Sebab ambil ni pun kerana free. So ambil jelakan huhu. Dan memang tak terlintas pun nak dapat keputusan cemerlang kecuali lulus dapat sijil dari autodesk. tu pon was-was.


Gua kena attend kelas ni dekat 2 minggu jugak la , sebelum exam jumaat (6july 2012).
Dalam nak tak nak belajar autocad ni, gua rasa beruntung bila dapat catch up dan tahu untuk buat drawing yang susah-susah seperti gambar atas. Ye la selama ni just guna solid work jer. Autocad plak blajar tak tahu apa. huhu. So bila dah ada peluang nak blajar balik ni, Alhamdulillah la :)

So bila tiba je hari exam, jawab je dengan redha. Exam dia teori, dan sama seperti ujian undang-undang terus dapat result. Bila sampai masa nak submit memang menggiil la tangan ni. Tapi redha jela. 

Tup...Tup...


ni keputusan yang keluar... Alhamdulillah.. memang takdisangka oleh otak yang normal bla gua dapat 100% beb. haaaaaaaaaaaaaaa.. betul ke nie... ngeeeeeeeeeeee... Alhamdulillah sekali lagi. :)
Terima kasih buat traner gua Pn. Sue.. u are the best.. Tapi kesian dia, gua tersalah jawab penilaian.. semua salah gua sebab tak baca survey tu betol-betol. I'm so sorry puan. My mistake :(. but you are the best. 


Share:

17 comments:

  1. hehehe...gud luck.. terer la kau pas ni... 2012 plak tuh...aku bru lpas 2009...ahahahah

    ReplyDelete
  2. Syakir Rahman~ alahai basic je pom bro

    ReplyDelete
  3. Terer nya, Congrats =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

    ReplyDelete
  4. :) goodluck http://vixenviolent.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. huyyo!! 100% tu. perfect! tahniah bro..

    ReplyDelete
  6. gudluck ye! walaupun sy tak tau pon autocad tu ape..huhu

    ReplyDelete
  7. Nurulee~ tq .. ala biase je tue

    ReplyDelete
  8. Boni JLL3 ~ basic je bro huuhuhu

    ReplyDelete
  9. zainatul abu bakar~ its okay.. apapon thaks

    ReplyDelete
  10. ni apo ni weh? <-- tak paham sepatah harammm

    ReplyDelete
  11. cik kiwi's~ xpham... ayarkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  12. wahhh..bestnye..camne ek nak mula..errr

    ReplyDelete
  13. waa, semua dapat perfect 100%, tahniah. boleh sudi singgah sini untuk share idea 3D pule ye :D

    ReplyDelete
  14. waa, semua dapat perfect 100%, tahniah. boleh sudi singgah sini untuk share idea 3D pule ye :D

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive