travel, food and lifestyle blog

Saturday, May 12, 2012

Alkisahnya Wall Facebook Jadi Timeline


Bila Facebook aku yang cantik lagi comel dulu bertukar jadi 
CAMNI

aku rasa macam nak pukul orang je. 
DAMN.. DAMN..DAMN

dan ada la status mengamcam jiwa aku update


Dan memang lurah.. 
Ops silap...
memang lumrah la kan bila berlaku sesuatu perubahan ada yang suka dan ada yang tak suka. so bagi aku. Facebook timeline is not my taste. 


Share:

24 comments:

  1. Boleh Buang Timeline tu.Sabor Je..Haha

    ReplyDelete
  2. hahaa , lucu , sabo-sabo , kene aniaye dengan mark letew :p

    ReplyDelete
  3. Hahahha. Okay apo timeline? Buleh letak gambar sebesar alam jadi cover photo. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. mykelipkelips~ memang kejam kan dia ngeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. Liyana Izzati ~ xsuke xsuke.. xsuke..

    ReplyDelete
  6. terpaksa menanggung seribu kesabaran.. huhu

    ReplyDelete
  7. hmmm... aku mmg xde fesbuk... huhuhu..

    lurah? mana... mana... mana ni bro..

    kehkehkehkehkeh

    ReplyDelete
  8. UNLIKE 100X!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Uncle Jonni ~ hahaah tu je ko nampak bro.. ahhaha

    ReplyDelete
  10. x suke langsung nengok timeline.. semak pemandangan kan.hehehe.. :) cahayakeagungan.blogspot.com .

    ReplyDelete
  11. tau xpe bro.... menyemak gler.. pastu lembab nak mampos

    ReplyDelete
  12. datang melawat dan follow anda.


    dari http://aiyashukashuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. mula2 mmg xbest...tp lama2 ok je...hehe

    ReplyDelete
  14. jom kita lempang mark zukerberg ramai2..hahaha

    ReplyDelete
  15. Segn nk gtau ni...dulu awal2 sy pun menyampah siap kutuk2 timeline....tp lama2 tu best la pulak timeline...heheheh

    ReplyDelete
  16. Edy Zaidi ~ xdpt terima kenyataan ini bro. buat masa ni :(

    ReplyDelete
  17. Kuronofu91~ tidakkkkkkkkkkkkk ngeeeeeee

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive