travel, food and lifestyle blog

Wednesday, April 25, 2012

I'm # kamaliens

klik sini

Apa sebenarnya #kamaliens ni?? 
Ha kalau korang nak tahu # kamaliens ni adalah gelaran bagi peminat-peminat KAMAL ADLI. Atau gua leh katakan sebagai keluarga peminat . hehehe


So , pada yang di luar sana yang sangat minat pada Kamal Adli  leh la jadi sebahagian daripada kami. Nanti ada event boleh la hang out sama-sama. Bagi saya Kamal Adli ni memang sangat sporting yang mesra dengan peminatnya. Kalau tak percaya anda boleh tanya pada sapa-sapa yang pernah jumpa dia face to face.

Jika nak tahu kat mana leh join group kamalien ni



walaupun pengalaman bertemu Kamal hanya sekali pada birthday bash dia yang lepas, dapat rasa dia memang rapat dengan peminat-peminat dia. 


Share:

22 comments:

  1. amboi amboiiihhh.. segak bergaya cek abg neyh..

    ReplyDelete
  2. aik. macam nama aku. beza cuma a dan e ^^

    ReplyDelete
  3. Sweet Honesty~ huhu segak ker. ngeeee

    ReplyDelete
  4. abg eq pernah nak add dia tp FB dia dah penuh...hehe

    ReplyDelete
  5. haah memang dah penuh, saya pon x sempat, skang kami dok pong pang dalam group # kamaliens tu n tweet dia je :)

    ReplyDelete
  6. wow...menarik..dtg sni da folo :)

    ReplyDelete
  7. Syakir Rahman ~ thanks bro.. follow u back

    ReplyDelete
  8. aku peminat nora danish... hmmm.... nak sebut apa eh? ada cadangan.... huhuhu

    ReplyDelete
  9. hahaha xtau ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  10. kite pom minat die.nk join geng awaklah.hehe.btw,dah follow u.

    ReplyDelete
  11. bukan mainlagi bergaya tu...

    ReplyDelete
  12. singgah n follow sini.membalas kunjungan anda ke blog sy ^_^

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive