travel, food and lifestyle blog

Saturday, November 16, 2013

[PERIBADI] Zaman Sekolah Menengah


[PERIBADI] Zaman Sekolah Menengah | Tiba pula masa untuk wadi kongsi pasal sekolah menengah wadi heheheheh. Dulu wadi bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Intan (SMKSI) di Machang Melantan. sekolah ni sekolah biasa ja. tapi wadi berbangga dapat jadi sebahagian dari pelajar sekolah nie. 

Banyak ilmu dah wadi timba kat sekolah nie. di sinilah wadi mula menjadi budak skema (sampai sekarang) heheheh.Kat sekolah ni jugak wadi banyak cuba untuk menaktifkan diri . Join debat, drama,forum, dan banyak lagi. Wadi dilantik menjadi pengawas sejak dari tingkatan 2 lg. Tiap-tiap tahun akan pergi kursus kepimpinan pengawas. Pergh.. SKEMA. 

Sampai je tingkatan lima terus dilantik menjadi EXCO kerohanian (eh kbai). Wakakaka. rasa nk gelak bila dipikirkan balik.
Ni adalah lencana sekolah menengah  dulu... hahhaha

Time lawatan sambil belajar ke Kuala Lumpur. UM ni kami singgah makan jer. hehehe
kurus kan wa dalam gambar ni.. huhu

Instagram


Ni plak kenangan first time join Drama Bahasa Inggeris. alhamdulillah kami berjaya sampai ke peringkat negeri. Dapat tempat kedua.. hehee. Tapi tu dah cukup bg kitaorang sebab ni first time kot. Time ni banyak betol cobaan yang menimpa kami. huhu. Maklumla tahun ni kami ambil SPM.

.
Share:

12 comments:

  1. hakhakhak... mengimbau kenangan sekolah menengah... mesti byk kenangan ... huhu

    ReplyDelete
  2. tau xpo bro.. hahhaah nak kembali ke zaman silam

    ReplyDelete
  3. simpan lagi lencana sekolah no

    ReplyDelete
  4. hahhah .. jumpa kat baju skolah lama... masih simpan wt kenangan huhu

    ReplyDelete
  5. serius..kau sekarang semakin TOUGH..hahahha

    ReplyDelete
  6. ariffin mutalib~ hahaha tough la sangat bro

    ReplyDelete
  7. kenangan zaman sekolah mmg akan segar sebgaia memori terindah sampai bila-bila..

    ReplyDelete
  8. zaman sekolah lah yang paling best...

    ReplyDelete
  9. klu xsilap kita 1 kelas msa form 3 eh? xingt dh,,,huhu. tapi, dlu dngn loni meme lain dh, muka gaya cara dan perangai...huuhu

    ReplyDelete
  10. Abe sek di sains machang. Ada gak gi ke smksi..sek tu byk tangga la..letih nk mendaki..

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive