travel, food and lifestyle blog

Saturday, April 07, 2012

Panjat Bukit Di Subuh Hari | Broga Hill

Panjat Bukit Di Subuh Hari | Broga Hill | Memandangkan cuti pertengahan semester dah bermula, apa lagi kami planning pergi Broga hill  la. Hari Sabtu 4.30 am kami bertolak ke Broga hill , Semenyih dari UPM serdang.
sempat lagi posing, time ni lepas sembahyang subuh kat atas Broga hill 

posing maut atas batu, ngeeeee
ha ni la kata orang dunia ni kecil, tak sangka plak dapat jumpa member wadi kat PLKN dulu. huhu.
Ni style tak bleh blah.
Pergh memang cantik dan agung ciptaan Allah SWT.

p/s : macam nak pergi lagi la wei.. ngeeeeeeeee


Share:

14 comments:

  1. hmmmm... org pepagi buta tido... ko dating atas bukit... ish... ish... ish... (sambil geleng2 kepala)


    kehkhkehkehkeh

    ReplyDelete
  2. Uncle Jonni~ dengki letew... hahah okay la dr slalu asyik bangun lambat macam Uncle Jonni kan.. ahahhaahha

    ReplyDelete
  3. Waaaa... lawanya kasut! :-D

    ReplyDelete
  4. logorithm~ hehhehe.. orange ..thanks bro

    ReplyDelete
  5. eik kecik molek je abg wardi ni..kikiki

    ReplyDelete
  6. O CIKTEDDY~ haha orang tepi saya tu yang gedabak beso

    ReplyDelete
  7. Kasut apa brand? Beli kat ner?

    ReplyDelete
  8. hahaha,, xde brand pon bro... beli kat downtown mines je..huhuhu..

    ReplyDelete
  9. xtau r bro... macam limited je.. aritu paling besar saiz 9. n ada sepasang ni je.. huuhu

    ReplyDelete
  10. plg best moment azan sayup berkumandang..pastu solat subuh jemaah atas tu..fuhhhh

    ReplyDelete
  11. Wah seronok tu.. dpt udara pagi yg segar.. sihat & cergas.. :)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive