Sunday, April 08, 2012

SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG


Sambil dok blogwalking tadi , terpikat dengan satu segmen dari bro NASZ. 
Nampak gaya macam bro Nasz ni memang suka buat segmen. so ni pertama kali wadi join segmen dia.

Kepada yang singgah kat blog saya ni terima kasih sangat kerana sudi datang bertandang , dan kepada yang sudi promote blog saya plak 2 kali terima kasih untuk anda.huhu. Apapon untuk bro Nasz thanks jugak coz sudi buat segmen ni  :)

16 comments:

  1. salam kenal. dah follow awak.

    thanx sudi join.

    ReplyDelete
  2. senarai group dah kuar. bleh mula promosi blog dalam group masing2. hehehe.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/maka-bermulalah-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  3. hye! dari segmen promosi jugak !

    done follow! jom sini :)
    http://kelimenari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dtg dri segmen sama....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

    ReplyDelete
  5. sggah balas kunjungan saudara:D hikhik

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

    ReplyDelete
  7. follow sini
    :) tag
    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

    ReplyDelete
  8. done promosikan blog kamu.hhee~

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/jom-lawat-blog-diorang-yang-superb.html

    ReplyDelete
  9. hye..miera follow sini.. jemput ke blog dan jadi follower k.. :))

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  10. 333... nice num... saya datang sini jalan2 dan follow awak...

    ReplyDelete
  11. Dah di promosi blog korang.. Hari Isnin lepas..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/promosi-blog-segmen-by-nasz-kumpulan-2.html

    ReplyDelete
  12. Dah promote...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/8-sekutu-kaki-blogger.html

    ReplyDelete

Created By Sora Templates