travel, food and lifestyle blog

Thursday, January 05, 2012

Istilah Minda : Dapat Kertas Bernilai 50 50 50 50


Aha. alhamdulillah rezeki dah di tuntut.



Tapi

nak buat apa la ngn kertas-kertas nie ek?? belajar ada satu sem lagi (Insyaallah).
Tu pun just product making jer.
 Kertas ni nama pun baucer buku.!!


nak beli buku aper?

musykill tul la.

Habis nak wt ape ngn kertas-kertas nie?
haish...
still musykil



tak pasal-pasal menggaru kepala yang tak gatal

Share:

7 comments:

  1. mcm ni ek voucher tu? boleh bila apa jer?

    ReplyDelete
  2. erk... tu biasa laa... nk bodek tu.. x paham buat2 la paham.. haaha.. Akhz!

    ReplyDelete
  3. Rayyan: haah ni la rupanya, kalau x silap buku n alat tulis je kot

    Crew fathi: bodek?? hahahahahah paham2

    ReplyDelete
  4. kitaorng budak sekolah ne dpt cash bro..hahaha..baucar juga..kenapa la xbg dr thun lepas.. kan snng.. jimat duit..(*berkira lebih ni)baucar tu utk buku ja ka blh beli alat tulis jgak??? kalau blh senng la.. boleh beli tk barang seni.. (*mcm merepek ja)huhuuh

    ReplyDelete
  5. haha..bertuah ler... dgr kata boleh jer.. saya pon ingat nak cari maker nie. untuk sketch

    ReplyDelete
  6. bertuah? Y_Y boleh la.. syukur..hohoho.. xtahu nk beli apa kalau dpt baucar..

    ReplyDelete
  7. hahahha.. beli buku masak2 la.. ngeh2.. kesian kami kan..

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive