Comel Betul Diffuser Penyu Shelly The Turtle Young Living

Diffuser Penyu Young Living

Comel Betul Diffuser Penyu Shelly The Turtle Young Living | Baru-baru ni Young Living Malaysia ada perkenalkan diffuser baru yang sangat comel iaitu diffuser berbentuk kura-kura yang berwarna hijau. Diffuser penyu ni sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada anak-anak kita disamping menjaga kesihatan mereka.

Shelly the Turtle Kids Ultrasonic Diffuser ni bersaiz 230 (L) x 195 (W) x 141 (H) mm dan mempunyai 3 fungsi "diffusion" ; 5-6 jam (High) - 7-8 jam (Low) - 10 jam (Intermittent). Ia juga boleh berfungsi sebagai lampu tidur (night-light), dan mempunyai fungsi pelbagai bunyian meditasi (white-noise machine) seperti bunyi ombak, kipas, hujan dan lain-lain, dimana korang boleh ubah ruang tidur anak korang dengan mudah menjadi yang tenang dan selesa.

Shelly the Turtle Kids Ultrasonic Diffuser

Dengan harga RM409 untuk harga pasaran, diffuser Shelly The Turtle ni hadir dengan 1 botol essential oil "Wild Lavender" bersaiz 5ml.

Berminat nak beli diffuser Shelly The Turtle atau essential oil Young Living? Boleh whatsapp saya (klik link dibawah)Post a Comment

2 Comments

  1. Cantiklah, gerammm kita... ada rezeki nak jugalah beli penyu..

    ReplyDelete
  2. Nice sungguh laaa. Comel sungguh diffuser penyu shelly YL ni.

    ReplyDelete