Tuesday, April 07, 2020

MENANG RM1000 MELALUI SARANGHAEYO MUSIC VIDEO CONTEST


MENANG RM1000 MELALUI SARANGHAEYO MUSIC VIDEO CONTEST | Korang semua dah tengok ke Video Klip lagu “Saranghaeyo” kat YouTube? Bukan artis kumpulan Korea tau, tapi kumpulan artis tempatan kita yang mempunyai gabungan suara yang sangat power. Kalau tak percaya cubalah dengar sendiri video klip kat bawah ni.


Amacam best tak lagu Saranghaeyo ni? Power kan suara-suara diorang ni. Kalau korang dah tengok dan dengar video klip Saranghaeyo ni, korang semua dijemput untuk sertai Saranghaeyo Music Video Contest! Korang bakal berpeluang untuk menang hadiah wang tunai sebanyak RM1,000 tau ! Jangan lepaskan sebab korang, gunakan kreativiti dan masa terluang korang sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni sebaiknya. Mana tahu RM1000 tu milik korang kan? Nak tahu syarat-syarat penyertaan Saranghaeyo Music Video Contest ni korang boleh rujuk kat bawah ni.

Syarat-syarat Penyertaan Saranghaeyo Music Video Contest :
  1. Terbuka kepada semua (individu mahupun berkumpulan).
  2. Muat naik 1 video berdurasi minimum 1 minit menggunakan lagu “Saranghaeyo” ke YouTube.
  3. Guna ‘Saranghaeyo MV Contest #saranghaeyoMV #voiceofmen’ sebagai tajuk video.
  4. Kreativiti: Anda boleh cover semula lagu Saranghaeyo dalam bentuk video ATAU cipta video kreatif menggunakan lagu Saranghaeyo ATAU berlakon dan gunakan lagu Saranghaeyo sebagai muzik latar.
  5. Pastikan berhemah dan tidak mencemari tatasusila dan budi pekerti kita.
  6. Pemenang akan dinilai menerusi video terbaik (jumlah like dan komen turun dinilai).
  7. Akhir sekali, kongsikan link video Youtube anda ke private message page Facebook Voice of Men.
  8. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 20/4/2020. Keputusan adalah muktamad.
"Saranghaeyo. Hargai mereka yang ada disamping kita sebelum mereka pergi meninggalkan kita."

15 comments:

  1. Jomm Madi kita join, kot mana tau kan rezeki kan menang RM1,000...tapi sapo le nak amikkan video Sis ek hehehehe

    ReplyDelete
  2. wah. lumayan tu. kalau dpt, rezeki ala-ala BPN yg dpt dari kerajaan.
    dari tajuk dijangkan korean. malaysian rupanya.
    nak google la nape digunakan word korean. kreatif. mesti ada sebab, kan :)

    ReplyDelete
  3. contest menarik tapi takda bakat lansung nak buat video haha good luck untuk siapa2 yang join contest

    ReplyDelete
  4. wa. untung rezeki menang RM1000. sapa nak bagi kan. ok bolehlah join kan diri. untuk yang join, good luck ya :)

    ReplyDelete
  5. First time tahu pasal Saranghaeyo ni. Ingat ke kumpulan Kpop ke apa ke, yg mana kreatif tu bolehlah join.

    ReplyDelete
  6. Best jugak kalau join. Korang yg muda2 tue cepatlah join..untung2 menang Rm1,000

    ReplyDelete
  7. Menarik! Tapi Azwar buat video ke laut, camera tak berapa lawa pakai smartphone. Bookmark dulu, mana tahu nak masuk tiba-tiba

    ReplyDelete
  8. Dari tak ada apa nak buat, bagus juga join contest ni. Mana tahu ada rezeki menang pula kan. Tapi nak berlakon dan bernyanyi tu sis failed la pula. Hmmm.

    ReplyDelete
  9. Good luck in the competition! I am not a K Pop fans or sort. If I have extra time I would love so! If you are joining, all the best to you!

    ReplyDelete
  10. Lumayan jugak hadiah dia. Tengah banyak masa time PKP ni bolehla join contest

    ReplyDelete
  11. Alamak, menarik tapi nak kena shoot video ke? nanti bincang dengan anak dara kot dia free boleh bantu shoot video good luck

    ReplyDelete
  12. kawan mommy ada suggestkan mommy masuk contst ni. mommy nak buat video 30 saat pun amek masa 2 minggu . inikan 1 minit punya video. kikii

    ReplyDelete
  13. Blhlah nak join kak mmg suka join contest mmg best lagu dia ingat lagu korea hee

    ReplyDelete
  14. Wowww banyak jugak jumlah hadiah diaorg bagi. Ada lg masa ni..bolehlah join nanti

    ReplyDelete