Monday, September 02, 2019

FamilyMart Brown Sugar Bubble Milk


FamilyMart Brown Sugar Bubble Milk

Dah lama nak cuba Brown Sugar Bubble Milk yang dikeluarkan oleh FamilyMart ni. Kalau pergi ke FamilyMart untuk beli Brown Sugar Bubble Milk mereka mesti habis. Tempohari alang-alang dah lalu kat FamilyMart NU Sentral masa nak makan tengahari, cuba nasib singgah tanya available ke tak. Alhamdulillah rezeki saya haritu nak minum Brown Sugar Bubble Milk dari FamilyMart ni, terus kita grab satu. Tak perlu beratur panjang pun. 

Korang yang dah rasa, nak komen apa? Bagi saya, rasanya not bad!! Apa yang saya suka tentang Brown Sugar Milk Boba dari FamilyMart ni ialah rasa boba kenyal yang mempunyai rasa gula merah yang ketara tetapi tidak begitu manis, digandingkan pula bersama susu segar yang begitu lazat. Memang kena sangatlah. Harganya pun tidak terlalu mahal dan sangat berpatutan. Mungkin next time boleh beli lagi.


3 comments:

  1. Belum pernah lagi minum air boba yang tgh ngetop ni...Family mart pun masuk beli roti je...hihi

    ReplyDelete
  2. Tekak kita tak suka, rasa susu sesaja..Sis beli minum suku aje Madi, lepas tu..ermmmm ...
    Buat masa ni, sepanjang Sis minum Boba, Zing Fu Tang yang sedap, sebab Sis belum rasa The Alley lagi, now tengah cut sugar dah masuk 2 bulan lamanya huhuhu

    ReplyDelete
  3. akak belum cuba lagi yang familymart ni..takut tak kena dengan tekak..sape nak bagi kita rasa sesedut dulu?

    ReplyDelete