Monday, August 01, 2016

LEPAK DI CAMPUR-CAMPUR KITCHEN DPULZE CYBERJAYA


Makan-makan saya pada hujung minggu lepas adalah di Campur - Campur Kitchen yang terletak di DPULZE Shopping Centre, Cyberjaya.*pertama kali jugak menjejakkan kaki di DPULZE Shopping Centre ni. Restoran yang cukup unik dengan hiasan dalaman yang menarik. *ada satu port tu memang boleh mengembalikan korang ke masa silam 90an dul-dulu.


Untuk pengetahuan korang, Restoran campur - campur ini berkonsepkan restoran campuran yang ada menyediakan pelbagai jenis hidangan dari gabungan Indonesia, thailand dan china. *wah bunyi macam menarik bukan?


10 Jenis Nasi Goreng di Campur Campur Kitchen


Jazz Crabmeat Fried Rice in Lotus Leaf (RM 11.90)

Friend Rice In "Yong Zhau" Style : RM8.90
Fried Rice With Chicken & Salted Fish : RM9.90
Thai Tom Yum Fried Rice With Rempah Chicken : RM11.90
Indo Nasi Goreng With Rempah Chicken : RM11.90
Campur Belacan Chicken Fried Rice : RM11.90
Kam Heong Chicken Fried Rice : RM11.90
Bangkok Jazz Crabmeat Fried Rice In Lotus Leaf : RM11.90
Golden Hong Kong Seafood Fried Rice : RM16.90
Thai Pineapple Seafood Fried Rice : RM16.90
Indo Fried Rice With Flying Fish : RM16.90


Pilihan So Campur ni kesemuanya ada 22 jenis menu dan harga bermula dari RM14.90 hingga RM15.90. Berbaloi. Sambal udang dia sedap yang amat.


Kalau korang ke sini untuk minum pun tak ada masalah kerana mereka ada menyediakan pebagai jenis air yang cukup unik. Tak sah rasanya kalau saya nak cuba kembali minum air di dalam kole kan. Jadi saya telah memilih Tea In Thai Style sebagai minuman pilihan saya.

Tea in thai style

Harga yang cukup berpatutan, jadi bagi mereka yang berada berdekatan dan ingin mencuba kesemua menu yang diorang ada, jangan lupa untuk ke Campur Campur Kitchen.

Facebook :

Alamat:
Campur Campur Kitchen
Lot UG 18, Upper Ground Floor,
DPulze Shopping Centre,
Persiaran Multimedia,
63000 Cyberjaya

5 comments:

  1. apsal selalu gi tak perasan kedai ni...kena gi camni

    ReplyDelete
  2. Dah banyak kedai makan kat cyberjaya yang best ni

    ReplyDelete
  3. dekat doh nga rumoh ni,nak try la

    ReplyDelete
  4. gelas tempat minumnya unik sekali

    ReplyDelete

Created By Sora Templates