Friday, March 04, 2016

KELAMBU MODEN MUDAH ALIH

Setahun lepas, MY sendiri pernah berpengalaman terkena Demam Denggi. Tak tau nak cerita macam mana, hanya mereka yang pernah mengalaminya tahu siksanya mengidap Demam Denggi ni. Semua tahu akan punca sebenar Demam Denggi ni kan? MY sendiri percaya bukan mereka yang pernah mengidap Demam Denggi ni je akan trauma dengan nyamuk ni. Sebab nyamuk ni adalah salah satu masalah utama kepada gangguan tidur. Dengar bunyi nyamuk terbang tu pun dah boleh buat orang gelisah.

Sebelum ni, MY sendiri pernah buat satu artikel berkenaan dengan PENAWAR MUDAH DEMAM DENGGI . Tapi untuk mengelakkan Demam Denggi ni, korang perlu bersiap sedia dengan beberapa perkara, antaranya dengan menggunakan kelambu. MY sendiri sekarang telah megambil jalan mudah dengan menggunakan KELAMBU MODEN MUDAH ALIH untuk mengelakkan diri diganggu nyamuk ketika tidur. Walaupun bilik sewa MY sangat kecil dan mempunyai space yang sangat limit, dengan adanya KELAMBU MODEN MUDAH ALIH ni ianya mudah dan tidak mengganggu pergerakan MY. *ianya mudah disimpan jika tidak digunakan.


Selain dari itu KELAMBU MODEN MUDAH ALIH ini dicipta dengan pelbagai kemudahan:

-Jaga kualiti tidur korang tanpa gangguan nyamuk.
-Tidak perlu menggunakan tali (tak perlu memasang paku pada bahagian dinding rumah anda)
-Pengudaraan yang baik (angin dari kipas masuk ke dalam kelambu)
-Mudah alih, mudah dibawa kemana sahaja kerana ianya boleh dilipat menjadi kecil.


-Boleh juga diletakkan di atas katil
-Boleh memuatkan 4 orang ( 2 dewasa dan 2 kanak-kanak)

KELAMBU MODEN MUDAH ALIH bersaiz King jenama Danko Field Elephant ini merupakan kelambu berkualiti tinggi dan mempunyai dua pintu.

KELAMBU MODEN MUDAH ALIH ini bersaiz 200 x 200 (King) dan berharga RM40 (tidak termasuk kos penghantaran).

Beli  sementara stok masih ada!

Sekiranya berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Mommy Irra samada terus whatsapp/sms di 013 356 0192 atau email ke beli@irrayyan.com.
.

13 comments:

  1. banyaknya highlight pasal demam denggi..ahaha..lama gak tak guna kelambu ni..memang kt kawasan perumahan aku ni ada gak kes denggi..aku duk tingkat atas, so far takde le nyamuk...nyamuk gayat.ahahaa

    ReplyDelete
  2. aku guna kelambu moden ni.. demi anak2..

    ReplyDelete
  3. ni dpat kat anak buah aku mau sehari je elok terletak, esok janam... hahahahah

    ReplyDelete
  4. Boleh ganti khemah bila camping

    ReplyDelete
  5. menarik gak di musim2 denggi ni

    ReplyDelete
  6. Menarik tu, dah macam berkhemah di atas katil pula bila bubuh kelambu ni

    ReplyDelete
  7. balik kampung confirm guna khemah ni...

    ReplyDelete

Created By Sora Templates