Monday, August 03, 2015

DELIVERY SANDWICH SEDAP AREA KUALA LUMPUR | GARSA KITCHEN


DELIVERY SANDWICH SEDAP AREA KUALA LUMPUR | GARSA KITCHEN | Ada penggemar sandwich tak kat sini? entry kali ni MY nak kongsikan mengenai kedai sandwich terbaik di Kuala Lumpur ni. Korang tak perlu risau kerana ianya halal dan dibuat oleh orang melayu islam.


Jadi bagi korang yang nak try sandwich ni bolehlah buat oder. Sangat sesuai untuk mereka-mereka yang busy, tak ada masa untuk turun lunch. Oder je sandwich ni, silap-silap boleh makan sampai balik kat office kan.

Pertama kali MY oder sandwich ni dan minta untuk buat delivery. Ternyata memang tidak mengecewakan. Dari segi perkhidmatan penghantaran, persembahan dan rasa memang sangat dipuji.


Kalau nak bercerita mengenai rasa tu memang sangat terbaiklah. Kiranya MY boleh katakan rasa sandwich paling sedap yang MY pernah makan. Apa yang MY perasan jugak sandwich dari Garsa Kitchen ni tahan lama. 

SENARAI SANDWICH DAN HARGA | Berikut merupakan senarai harga dan jenis sandwich yang available untuk di oder di Garsa Kitchen:

FIESTA (Mixed Sandwiches)


BEEFTASTIC
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKSTER
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

TUNA TURNER
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

EGGSTACY
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

TUNA ON FIRE
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINI
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

FIESTA (Mixed Sandwiches)
L RM45

CARA MEMBUAT TEMPAHAN | Pastikan pesanan dibuat 2 jam sebelum supaya pesanan korang dapat di hanta pada masa yang ditetapkan. Pastikan korang menghantar detail seperti dibawah ni ke nombor yang tertera.

Perkhidmatan penghantaran terus ke tempat anda di sekitar Kuala Lumpur

Nama:
Nombor Telefon Bimbit:
Tarikh dan masa :
Alamat untuk penghantara / Self Pick Up:
Whatsapp (9 pagi – 9 malam) ke 011 3291 6119
Minimum Order : RM40

Sebelum deliver, delivery boys akan call dulu untuk confirmation. Pre-order boleh dibuat ANY DAY & ANYTIME! Dan jangan lupa untuk rujuk area yang available untuk service penghantaran sandwich ni. Bagi senarai kat bawah ni, korang boleh oder hari-hari untuk service penghantaran.


Bagi mereka yang berada di luar kawasan seperti di atas, seperti Bangi , Putrajaya, biasanya mereka akan buat road tour pada hari dan tempat tertentu untuk pickup oder. Jadi korang kena sentiasa tengok update kat instagram diorang lah.

MEDIA SOSIAL | Follow dan rujuk media sosial mereka untuk update-update mengenai mereka.

5 comments:

  1. owh menanrik ni.tq for sharing.
    singgah syawal

    ReplyDelete
  2. waa cam best jek...jb tak nak buat ke??

    ReplyDelete
  3. Puok dio pakat make go ni. Kongsi lah sikit. Delivery kat lokasi rumoh ambo pun ado.

    ReplyDelete

Created By Sora Templates