travel, food and lifestyle blog

Friday, June 26, 2015

SALOON UNISEX MURAH DI KAJANG


SALOON UNISEX MURAH DI KAJANG | Bukan senang untuk MY jaga penampilan diri. Tambah pula bila ada jambang ni. Kadang-kadang bila busy dengan urusan dunia ni memang tak terurus lah kan. Tapi ada yang kisah ke? *kekasih pun tak ada lagi eh.

hair art THE HAIR STUDIO
one of my favourite hair stylist
Tapi kalau ada event atau nak outstation, terpaksalah kemaskan diri supaya sedap mata orang memandang walaupun diri ni serba kekurangan. Kalau dulu, jambang ni biasa kemaskan sendiri je. tetapi skang rasa kekok dan tak berani nak kemaskan sendiri. *takut jugak tetiba senget sebelah ke kan. tak ke naya

Tapi sekarang tak risau, sebab bawah rumah MY ni ada satu saloon yang cukup best. nama dia it's hair art THE HAIR STUDIO. Tak hairan lah jika ramai orang datang guna service depa ni. Biasa MY gunting rambut + cuci + kemaskan jambang + wax total RM15.00 je. *serius murah.

Kat sini diorang menggunakan kupon, setiap kali datang akan dapat satu cop. Cukup 6 kali korang akan dapat redeem free hair treatment. Lepastu continue cop ke 7 sampai 12 korang boleh redeem hair treatment + buy 1 free 1 hair product.
**6 Chops  Redeem free hair treatment
*12 Chops  Redeem free hair treatment + Buy 1 Free 1 Hair Product
Apa yang membuatkan MY terus setia untuk menggunakan service diorang ni semestinya sebab murah, staf yang peramah dan yang paling penting diorang ni professional. Sangat memahami kehendak MY.

Jadi bagi korang yang nak try service diorang ni boleh rujuk maklumat kat bawah ni.


Address:
 it's hair art THE HAIR STUDIO
BG-4 Mawar Block(B), 
Jalan Putra, Taman Putra Kajang,
 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

Phone:
+60 17-626 9625

Hours: 
11:00 am – 9:00 pm

Facebook :
hair art THE HAIR STUDIO

Share:

5 comments:

  1. memang murah! yang tak professional pun skrg letak harga RM15

    ReplyDelete
  2. wahh 15 je, murah r tu. aku suka kedai2 potong rmbut yg ada kumpon / mbr kad. sbb kadang dia bg free cut, etc...

    ReplyDelete
  3. kalau buat perkhidmatan ke rumah pun bagus ni... malas nk que dn menunggu

    ReplyDelete
  4. Buka lg ke skarang?
    Harga still sama?

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive