travel, food and lifestyle blog

Tuesday, May 05, 2015

BERMAIN LASERTAG DI WANGSA WALK

BERMAIN LASERTAG DI WANGSA WALK | Dulu pernah bermain Laser Tag sekali untuk GALACTIC LASER EDISI ANGPOW CHALLANGE [klik] . Kali ni berpeluang lagi untuk beraksi bersama geng-geng blogger di  Laser Warzone Wangsa Walk. *dah rasa macam gathering blogger dah.

Lasertag wangsa walk
Menggunakan konsep yang sama iaitu laser, untuk edisi kali ini MY dijemput khas oleh blogger NadiaFaraHida untuk memeriahkan laser tag edisi blogger ni. Sepanjang Battle tersebut, kami dibahagikan kepada 6 kumpulan. MY telah ditempatkan dalam kumpulan 2 bersama blogger Mek Onie [klik] dan Eazy Izzuddin [klik], *yang lain baru kenal :)

paparan pada skrin
Walaupun MY demam ketika ni, tetapi energy semasa bermain cukup kuat. Tak mustahil bila balik terus teruk demamnya. hahahah. Tapi serius best.

team projektravel
Tahniah kepada team yang berjaya.Tak sangka ramai rupanya blogger-blogger yang hebat bermain laser tag ni. MY terpaksa balik awal kerana ada event lain pada petangnya bersama geng #projektravel [klik].

HARGA LASER TAG



Lokasi Laser Warzone:

1) Level 2, eCurve, Damansara
2) Level 3, Wangsa Walk, Wangsa Maju
3) Level 4, Gurmey Plaza, Penang

Untuk maklumat lanjut, boleh layari:

Website:

Facebook: 

Share:

3 comments:

  1. dah main kat sini memang seronok. Main lasertag ni pun dah berpeluh . hehehe

    ReplyDelete
  2. jelesnya!!! klu tak terseliuh dh boleh join ritu

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive