travel, food and lifestyle blog

Thursday, January 08, 2015

Sampai Bila Nak Macam Ni?

Sampai Bila Nak Macam Ni | Benda yang cukup stress bagi MY, bila internet yang katanya berdata 20G sebulan tu slow dan tak mampu nak mengakses sosial media walaupun hanya Facebook. Apatah lagi bila nak buka Gmail yang sudah semestinya sangat berat tu. *arrrgh memang cukup tension wei. Aku bayar untuk 20G kot.
Kena stay sampai lewat malam
Bila call operator, dia kata data internet aku masih berbaki 16G lagi. *so ape masalahnya kan? Rupa-rupanya, data untuk kegunaan waktu pack MY hanya 4G tu sudah habis MY guna hanya dalam jangkamasa 3 hari lebih. *pergh sadis. Tak pasal-pasal kena bersekang mata menunggu jam 2.00 am semata-mata untuk online dan siapkan job-job aku setiap hari. *alahai sedih la MY kalau macam ni. Sampai bila nak macam ni? Takkan nak jadi kelawar kot? huhu.

Instagram

Sampai sekarang masih mencari solusi apa service internet terbaik dan murah. *sorrylah kalau setakat 4G tu , untuk MY cukup paling lama 4 hari je dik. huhu . Nak guna UNIFI pun dengar citer banyak songehnya pulak. Tambah pula bangunan usang yang MY berteduh ni tak ada port nak pasang UNIFI

Share:

3 comments:

  1. Dasyatnya.. Data apa sampai macam tu dia punya style tu?

    ReplyDelete
  2. masalah manusia zaman kini... smua pun sama... data x ckup... ngeee....

    ReplyDelete
  3. aduhai nazaknya bila tak dapat internet..huhu MY, semoga dipermudahkan urusan..sabar.

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive