Sunday, September 21, 2014

NAAN CHEESE TERBAIK KUALA LUMPUR | RSMY BEST CHEESE NAAN

NAAN CHEESE TERBAIK KUALA LUMPUR | RSMY BEST CHEESE NAAN | Kisah semalam, selepas habis event CLASSIQUE Koir Kebangsaan Malaysia di Auditorium DBKL. Seperti biasa, kami akan mencari tempat lepak untuk mengisi perut yang masing-masing dah beringtone ala-ala poliphonik yang wujud di zaman kegemilangan zaiton sameon dulu-dulu *eh kbai.

Untuk kali ni, berbeza dari hari-hari sebelum ni. *kenapa? bukan nasik, bukan western, tapi Naan Cheese yang kami cari. Kali ni kami ke RSMY house of real beriani (Restoran Selera MY) .Dirakemenkan oleh geng-geng kami jugak. Katanya Naan Cheese kat sini adalah Naan Cheese terbaik di Kuala Lumpur.

Best Cheese Naan in town
Lelehan Cheese yang banyak
*ha amacam korang tengok? meleleh beb. Serius kedai ni memang tak kedekut cheese *dah macam ada lori cheese terbalik je depan kedai dia. eh. Bagi MY ni adalah Naan Cheese yang terbaik pernah MY makan. Serius, cukup Naan Cheese je, tak perlu tambahan kuah dal ataupun kari.

Keterujaan dengan keenakan Naan Cheese

Apa yang penting rasa sedap tu, puas hati beb dapat makan Naan Cheese leleh kat RSMY nie. Pasni pasti repeat lagi. 


Bagi korang yang nak rasa sendiri keenakan Naan Cheese leleh dia, korang leh baca lokasi dan cawangan diorang kat atas nie. Kalau takut penuh sila call no tertera untuk reserve. So malas nak cerita panjang. Korang pergilah sendiri. Tengok sendiri ya kelelehan dia.

12 comments:

  1. Ok, harap ko dah tak kempunan nak makan naan cheese ni.
    Next kita gi try di RSMY Danau Kota pulak kalau panjang umur murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh..slh satu mknn fav aku dgn wife nie

    ReplyDelete
  3. Kak dayah seminggu sekali mesti pi carik hahah.. lebih rela drive jauh sikit xpe puas hati.. eh.. pekena teh tarik dia sekali nan cheese mmg mabeles sesangat la......

    ReplyDelete
    Replies
    1. uih pasni leh la lepak sama2 kak. ajak pojie pap pap pap skali

      Delete
  4. tangan sapekah ituuuu??? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. takoot weh hahahah. tangan mamak kot. eh kbai

      Delete
  5. Tebal cheese kalau makan boleh rasa pening.

    ReplyDelete
  6. tp teh tarik dia yg terbaik takat ni... tak jumpa lg mamak buat teh tarik sedap mcmtu..

    ReplyDelete

Created By Sora Templates