travel, food and lifestyle blog

Tuesday, July 22, 2014

IFTAR BERSAMA BLOGGER 2014 DI SALOMA BISTRO | DENAI HATI NETWORK


Foto mohdrasul.com
IFTAR BERSAMA BLOGGER 2014 DI SALOMA BISTRO | DENAI HATI NETWORK | Seepas berjayanya penganjuran Sepetang Bersama Blogger (SBB) beberapa bulan yang lepas. Kali ini Denai Hati Network telah menganjurkan satu majlis Iftar Bersama Blogger (IBB) dan anak yatim di Saloma Bistro.

Foto KAIO.MY
Tema "Arabian Night" telah dipilih untuk majlis Iftar tersebut. *sangat meriah dengan kehadiran blogger-blogger yang sporting. Hampir kesemua blogger dan tetamu yang hadir memakai jubah sebagai memenuhi tema Majlis Iftar tersebut.

Bergambar dengan Mu'adz Dzulkefly - Foto KAIO.MY
Pertama kali berjumpa mata dengan saudara Mu'adz Dzulkefly yang mana beliau telah ditugaskan untuk menjadi mc di majlis tersebut.

Mu'adz is a recording artiste under ALIBI MUSIC. Released new album titled RINDUKAN CAHAYA, a unique joint collaboration with Indonesian singer/composer Noe of Letto Band. This album is to bring about the feeling of gratitude to God the All Mighty in our lives and having the touch of Khusyuk in our prayers. Deep Spiritual motivating album for all with a touch of trance music_ Mu'adz Dzulkefly

Antara Blogger yang hadir - Foto KAIO.MY
Apapon terima kasih kepada team Denai Hati Network kerana sudi menjemput dan menerima kehadiran MY ke Majlis Iftar Bersama Blogger 2014 ni.


Share:

10 comments:

  1. Wahhh cantik cantik, hensem hensem.. heheheh meriah!!!!

    ReplyDelete
  2. meriah majlis ada brader monopod ni sorang,haha

    ReplyDelete
  3. pon pon pon
    cik iena dtg membalas kunjungan hehe
    cik iena tak ikut tema pon T___T
    ok next time kalau tau awai cik iena ikut tema
    sure metops haha

    ReplyDelete
  4. Aik .. pendek je cerita. Dalam video bukan main ehh .. hoho... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam video dia tak payah buat editing. orang lain yang buat! hahaha! www.kaio.my

      Delete
  5. wah..siap ada tema2lagi. good idea..!:-)

    ReplyDelete
  6. okay bro! artikel dah siap video official pun dah siap! mohon terjah blog gua dan komen! ahhahaha! www.kaio.my

    ReplyDelete
  7. Memang dorang bergambar penuh syok.. ssmspdi tsk ingat nsk jamah makanan. Group korang memang power dgn aksi bergambar.

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive