travel, food and lifestyle blog

Friday, June 06, 2014

Karipap Ke Pizza ? | Svago Limoncello, KLCC


Svago Limoncello, KLCC - foto www.spicysharon.com
Karipap Ke Pizza ? | Svago Limoncello, KLCC | Terletak di ground floor KLCC bersebelahan dengan starbuck, restoran ini menyediakan makanan berasakan menu itali sebenar. Ha nak dijadikan keisahnya, pernah lepak kat sini bersama geng Sahabat Media, tapi macam biasa la Village people macam MY ni tak biasa dengan restoran atau cafe yang pelik-pelik nie. Tambah pulak kat restoran itali bagai ni.Svago Limoncello katanya. *huh berbelit lidah nak menyebutnya. kiki.


Suasana luar Svago - foto www.spicysharon.com
Pilih punya pilih, sampai la makhluk gergasi ni atas meja. *woih, acuan kecik takde ker? Hahahaha. Lawak, rupa-rupanya inilah rupanya pizza tu ha. Silap-silap boleh koyak mulut ni nak makan. * sampai sekarang MY fikir, apa yang pizza nya kan? ke salah oder hurmmm.So ada sapa-sapa boleh beri penjelasan tak? huhu.

Karipap besar yang dikatakan Pizza


Ha lain kali kalau tak tahu tanya. Kan tak pasal-pasal datang yang tak dijemput. Nasib baik rasa okay jer. Tapi harga dia kalau korang nak tahu dalam RM30 + camtu ha. 

Share:

18 comments:

  1. Tudiaaaaaa. Karipap gergasi. Hahahaha tapi nampak macam sedap. Selalu je lalu lalang kat area restoran ni kalau pergi ke KLCC tapi tak pernah singgah makan. Kalau ena pergi, mesti dah tak tahu nak order apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi makanan kat sini semua x sedap huhu. eh kbai

      Delete
  2. Mak aiii..pizza karipap ni..haha..mahal ke idak...pizza ni sedap ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha 3o lebih satu pizza nie. pizza harga 350 lg sedap huhuhu

      Delete
  3. wow....ni makan mau kenyang sampai malam...

    ReplyDelete
  4. lapor pulak aku tengok makanan tu.. hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. aku tgok hilang terus selera

      Delete
  5. diorg tak tahu ke yg menda tu karipap, bukan pizza?

    hahaha

    ReplyDelete
  6. waaaa... kelip-kelip mata i. hehehe. nampak menyelerakan. tapi bila tgk rasa macam pelik je kan.

    ReplyDelete
  7. peh..besar gila karipap tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah menabah kalau makan sorang

      Delete
  8. woooooo.. macam karipap.. tapi macam PIZZA.. aishh

    ReplyDelete
  9. Allah . besarnya karipap dia . kalau aku nie makan 3 hari baru habis kot haha

    ReplyDelete
  10. Fuh besarnya. Tidak boleh makan seorang kena berkongsi. :-)

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive