travel, food and lifestyle blog

Thursday, June 12, 2014

DESIGN HEADER BLOG | Blog Bertukar Header

DESIGN HEADER BLOG | Blog Bertukar Header | Dah boring dengan header sentuhan tangan sendiri, MY cuba cari kelainan dengan menenpah header dari luar. Maksud MY kat sini, upah orang lain buat. Yelakan sekurang-kurang nya nampak sesuatu di situ *eh sesuatu sangat.

Kalau ada yang perasan ni header dulu. *kalau ada yang perasan la kan, sebab blog kita ni biasa-biasa je. Entah-entah ada yang tak perasan pun kewujudan mawardiyunus.com ni. eh huhu.


design header blog
Header lama
Tapi sejak berkawan dengan Abu Nuwas di Projek Iqra' teringin untuk ke dunia kartunnya. Kalau korang sedar, header lama lebih complicated dengan caption and text. Untuk header blog yang baru ni MY nak menyampaikan mesej secara tersirat dan ringkas.  

design header blog
Header baru
Alhamdulillah, MY berpuas hati dengan design header dari Fanikartun ni. Kalau ada yang nak tempah boleh la. Sangat dialu-alukan. hehe. So, apa pandangan korang tentang header baru nie? cer bagi komen sikit. huhu.

Share:

12 comments:

  1. Yeah.. nampak ceria sikit. Y sebelum ni pun bagus jugak..sebab kena ngan tema..kecuali nampak besar sangat. Y baru ni terbaik!

    ReplyDelete
  2. Memang smart dan cantik header kali ni....setuju dgn bro Khamsi gak...header sebelumn ni pun bagus gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana setuju..saya bagi 4 bintang untuk Jia :P

      Delete
  3. yang ni lebih catchy! tahniah Fanikartun!

    (sejak berblog, uncle tak pernah tukar header... (malu))

    ReplyDelete
  4. Yang ni lebih catchy! Tahniah Fanikartun!

    (sejak berblog, uncle tak pernah tukat header... (malu))

    ReplyDelete
  5. I loved the old one, tapi i loved this more... hehehe!
    Smart..."Mawardi Yunus" sangat! Keep it up my fren! <3

    ReplyDelete
  6. wajah pcl nak di fanikartun kan..bole? buat header.. . MY header baru terbaik ...smart.

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...MY,

    header nie... smart dan cantik...

    mselim3

    pls: sorry MY lama tak visit sini... buzy.. hehee

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive